Stiri

O imprimantă color scumpă foc

Epson WorkForce AL-C500DN

Parcurgând un comunicat de presă mi-am amintit de experiențele cu imprimantele laser color. Pentru cei care nu au avut de a face cu schimbarea cartușelor de culoare și cu prețurile practicate de corporații vreau să le spun că printarea laser color este extrem de scumpă.

Recent, Epson a lansat seria WorkForce AL-C500DN, o gamă de imprimante laser color de mare viteză, uşor de utilizat, ce oferă flexibilitate în alegerea tipurilor de hârtie. Gama oferă viteze de imprimare de până la 45 de pagini pe minut, iar cartuşele de toner, tăvile pentru hârtie de mare capacitate şi volumul maxim lunar de 120.000 de pagini asigură realizarea unor lucrări solicitante, de lungă durată şi tipărirea unor volume lunare mari.

Imprimantele sunt foarte peformante însă un posibil client al acestor modele ar trebui să se intereseze de prețul consumabilelor. Un singur schimb al tonerelor poate să coste cât un automobil la mâna a două.

Seria WorkForce AL-C500DN este disponibilă din luna septembrie. Pentru a vedea prețurile tonerelor accesați pagina aceasta.

Epson WorkForce AL-C500DN

To Top