Fun

Ochelari de soare pentru spionaj

Cand aveti chef sa va jucati de-a Sherlock Holmes, e suficient sa va puneti pe nas ochelarii de soare Sniper si sunteti gata de spionaj.

Creati de Chinavasion, acesti ochelari permit utilizatorului sa filmeze fara ca cineva sa depisteze camera video absolut invizibila, incorporata chiar in lentile. Aceasta are o capacitate de stocare de 4GB, ceea ce inseamna aproximativ 2 ore de filmare la o calitate buna a imaginii si sunetului. Camera filmeaza la o rezolutie de 736×480 si 25FPS, in format AVI, are un senzor al imaginii de 1.3MP Color CMOS si utilizeaza baterii 550mAh reincarcabile, pe litiu, care asigura o autonomie de aproximativ o ora de filmare.

Ochelari de soare pentru spionaj

Ochelarii sunt usor de folosit: se apasa o data butonul de inregistrare pentru a incepe filmarea, iar la final se apasa iar pentru a opri si salva inregistrarea, care poate fi apoi transferata in computer prin USB. Datorita lentilelor polarizate, ochelarii asigura o utilizare confortabila ore intregi. In plus, sunt rezistenti la apa, iar designul modern ii face adecvati oricarei tinute casual. Daca ii vreti, ii gasiti aici la pretul de 70 de euro, cu incarcator, cablu USB, lentile de rezerva, manual cu instructiuni de utilizare, husa etc. si un an garantie.

To Top