Stiri

OPPO a prezentat OHealth H1, un monitor de sănătate al familiei

Monitorul de sănătate al familiei OPPO OHealth H1
Monitorul de sănătate al familiei OPPO OHealth H1
(CREDIT: OPPO)

OPPO a organizat evenimentul anual de tehnologie INNO DAY 2022, și a prezentat direcția celor patru inițiative smart – divertisment inteligent, productivitate inteligentă, sănătate inteligentă și învățare inteligentă, pentru a construi un viitor incluziv, pozitiv. OPPO a dezvăluit primul produs sub marca sa OHealth, monitorul de sănătate al familiei OHealth H1. A fost anunțat și al doilea procesor dezvoltat în regim propriu, MariSilicon Y Bluetooth audio SoC, și OPPO Air Glass 2, ce oferă experiențe cu adevărat inteligente.

Monitorul de sănătate al familiei OHealth H1

Monitorul de sănătate al familiei OHealth H1 combină 6 funcții de monitorizare a datelor de sănătate destinate utilizării în familie:

  • măsurarea nivelului de oxigen din sânge,
  • ECG,
  • ascultarea inimii și a plămânilor,
  • frecvența cardiacă,
  • temperatura corpului
  • urmărirea somnului.

Prin senzori de înaltă precizie și algoritmi de sănătate lideri în industrie, OHealth H1 va ajuta utilizatorii să aibă mai multă grijă de sănătatea întregii familii. Spre deosebire de modelele industriale ale echipamentelor medicale tradiționale, OHealth H1 este un dispozitiv foarte ușor, care cântărește doar 95 de grame, are margini rotunjite estetice și un design plăcut. Aceste lucruri le permit utilizatorilor să ia cu ei OHealth H1 oriunde, ajutându-i să integreze măsurătorile regulate de sănătate în rutina lor zilnică.

OHealth H1 pregătește terenul pentru ambiția OPPO de a construi o punte către o asistență medicală mai bună, oferind soluții inteligente, profesionale și convenabile utilizatorilor, spitalelor și clinicilor.

După primul NPU dedicat pentru imagistică dezvoltat de sine, MariSilicon X, OPPO a dezvăluit cel de-al doilea membru al familiei MariSilicon – noul SoC audio MariSilicon Y Bluetooth. Folosind cea mai avansată tehnologie de proces – N6RF, MariSilicon Y introduce un pachet Pro Bluetooth dezvoltat, care mărește lățimea de bandă Bluetooth cu 50% în comparație cu cele mai înalte specificații SoC Bluetooth de pe piață. Echipat cu tehnologia exclusivă de codare URLC și un NPU dedicat cu până la 590 GOPS de putere de calcul, MariSilicon Y poate transmite un sunet ultra-clar, fără pierderi, de 24 de biți/192 kHz prin Bluetooth. Practic, oferă utilizatorilor toate beneficiile conectivității fără fir, cu aceeași calitate audio ca în cazul unei conexiuni prin cablu, și deschide, în același timp, noi posibilități în experiențele audio spațiale.

Ochelarii cu realitate asistată OPPO Air Glass 2

Ochelarii cu realitate asistată OPPO Air Glass 2

Ochelarii cu realitate asistată OPPO Air Glass 2 (Foto: OPPO)

OPPO a prezentat și ochelarii cu realitate asistată OPPO Air Glass 2. Cântărind doar aproximativ 38 de grame, OPPO Air Glass 2 au un design super-ușor și robust, care include primul obiectiv cu ghid de undă difractiv SRG din lume dezvoltat de OPPO. Aceste lentile vor sprijini corectarea vederii, iar OPPO Air Glass 2 va putea să efectueze apeluri telefonice, traduceri în timp real, navigare bazată pe locație, transformare a vocii în text pentru persoanele cu deficiențe de auz.

„Când ne confruntăm cu provocările pe care le are, în prezent, industria tehnologiei, singura cale de urmat este să continuăm să inovăm și să depășim noi granițe. Sub propunerea „Inspiration Ahead”, OPPO va continua să aducă utilizatorilor produse și tehnologii superioare care construiesc vieți mai inteligente pentru toți. Vom lucra, de asemenea, cu mai mulți parteneri, pentru a oferi un viitor mai bun prin Virtuous Inovation, creând mai multe oportunități în aria experiențelor inteligente conectate”, a declarat Pete Lau, Senior Vice President și Chief Product Officer la OPPO.

De-a lungul anilor, OPPO a continuat să-și construiască propriul ecosistem tehnologic, alături de parteneri globali puternici, pentru a crea o comunitate deschisă, incluzivă. Peste 300.000 de dezvoltatori și 700.000 de creatori și-au distribuit produsele și serviciile prin platformele deschise ale OPPO. OPPO a consolidat, de asemenea, comunicarea și a sprijinit dezvoltatorii și programatorii din întreaga lume, prin Hackathon-ul OPPO ColorOS.

To Top