Stiri

Office 365 gratuit pentru organizațiile non-profit

Office 365
Office 365

Microsoft România anunță disponibilitatea Office 365 pentru organizațiile non-profit, în cadrul programului de donații software pentru organizațiile neguvernamentale eligibile.

Todi Pruteanu, Business Strategy Manager, Microsoft România: „Oferim prin acest program organizațiilor non-profit acces la cele mai bune instrumente de colaborare și de productivitate create de Microsoft. Organizațiile non-profit operează în același mod ca orice altă organizație sau business și, cu toate acestea, multe duc lipsa resurselor pentru a implementa cele mai noi tehnologii. Prin programul de donații Office 365, organizațiile neguvernamentale își vor putea concentra atenția și resursele pe propria misiune, fie că sunt implicați în crearea de oportunități pentru tineri sau în inițiative de mediu și sustenabilitate.”

Într-un studiu realizat de TechSoup Global, partenerul Microsoft în cadrul programului de donații software, organizațiile non-profit declară că primele patru avantaje ale integrării soluțiilor de cloud în activitatea lor sunt: simplificarea administrării sistemului IT (79%), eficientizarea costurilor (62%), îmbunătățirea colaborării (61%) și securitatea datelor (54%). Considerând provocările tot mai mari pe care le întâmpină organizațiile non-profit din România și din toată lumea, accesul la tehnologii digitale precum Office 365 aduce mai multe oportunități ca oricând pentru impactul organizațiilor și accelerarea programelor de schimbare socială.

Office 365

Office 365

To Top