Stiri

Omnilogic va distribui produsele ZTE

ZTE X760

OMNILOGIC anunta incheierea contractului de distributie cu ZTE Corporation, unul dintre cei mai mari producatori mondiali de echipamente de telecomunicatii si solutii de networking. Prin acest contract, Omnilogic a devenit astfel distribuitorul regional pentru ZTE Corporation in Romania, Serbia, Croatia, Slovenia, Bulgaria si Republica Moldova.

ZTE Corporation a fost infiintata in 1985, la Shenzhen, in China, si deruleaza in prezent activitati in peste 160 de tari. ZTE produce echipamente pentru retele de telecomunicatii fixe, mobile, pentru retele optice si de voce/date, inclusiv cele pentru retele inteligente de ultima generatie.

Oferind la acest moment gama de produse cea mai cuprinzatoare din industrie si solutii end-to-end, ZTE furnizeaza tehnologie de ultima generatie atat operatorilor telecom, cat si utilizatorilor din zona enterprise, intreprinderilor mici si mijlocii si, nu in ultimul rand, agentiilor guvernamentale din nenumarate tari din lume.

Astfel ZTE ofera atat solutii integrate wireline, wireless, terminale inteligente, cat si servicii cu valoare adaugata complementare (configurare, instalare, mentenanta etc). Expertiza si flexibilitatea companiei ZTE au sprijinit si sprijina operatorii de telecomunicatii si organizatiile mari si in egala masura business-ul mic si mijlociu sa-si atinga obiectivele de afaceri si sa ii sporeasca semnificativ nivelul de competitivitate.

Tehnologia ZTE este implementata de catre principalii operatori internationali mentionati si companii multinationale mentionati in Fortune-500. Nu in ultimul rand, compania este al patrulea cel mai mare producator mondial de telefoane mobile, oferind dispozitive elegante si inteligente pentru consumatorii din intreaga lume.

ZTE X760

To Top