Stiri

OPPO lansează noul telefon Find X3 Pro

OPPO Find X3 Pro
OPPO Find X3 Pro

OPPO lansează noul flagship Find X3 Pro, care integrează sistemul full-path de gestionare a culorilor pe 10 biți și ecranul True Billion Colour. Ies în evidență camerele integrate în noul OPPO Find X3 Pro, acestea armonizându-se perfect cu designul curbat premium și carcasa subțire cu aspect „space age”. Mai mult, OPPO Find X3 Pro este echipat cu un procesor Qualcomm de ultimă generație și tehnologia de încărcare rapidă VOOC, devenind astfel noul reper al industriei.

Design „space age” cu estetică futuristă

OPPO Find X3 Pro este un smartphone extrem de subțire și foarte ușor, cu o grosime de doar 8,26 mm și o greutate de 193g. Totodată, noul OPPO Find X3 Pro este rezistent la apă și praf, fiind certificat IP68.

Find X3 Pro Blue oferă un finisaj mat cu o opacitate de exact 85%. Astfel, telefonul oferă un efect vizual interesant prin contrastul dintre carcasă și încadrarea lucioasă a sistemului de camere. Find X3 Pro Gloss Black are o carcasă cu textură ceramică și crează un efect de oglindă care scoate în evidență unghiurile telefonului.

Ecranul True Billion Colour

OPPO Find X3 Pro oferă utilizatorilor șansa de a vedea culorile reale ale lumii în propriile mâini datorită display-ului OLED True Billion Colour QHD+. Ecranul de 6,7 inci cu margini foarte înguste se îmbină perfect cu sistemul proprietar de gestionare a culorilor Full-path de 10 biți și redă într-un mod uimitor conținutul vizual. Imaginile redate sunt extrem de apropiate de cele din viața reală datorită densității pixelilor de 525PPI, luminozității maxime de 1300 niți și contrastului de 5,000,000:1. Ecranul oferă o acuratețe de culoare de 0,4 JNCD și beneficiază de certificarea A+ DisplayMate.

Ecranul lui OPPO Find X3 are un refresh adaptiv de la 5 la 120Hz. În ciuda calității imaginilor redate, ecranul nu face risipă de resurse, indiferent dacă accesezi un joc multiplayer, urmărești cele mai noi postări din social media sau citești un eBook.

Fotografii și video-uri cu un miliard de culori

Fotografii profesioniști schimbă obiectivele, nu senzorul camerei, iar OPPO Find X3 Pro se comportă similar. Inspirat din tehnologia utilizată de camerele DSLR, Find X3 Pro integrează doi senzori de dimensiuni mari de IMX766 – 50MP, dezvoltați în colaborare cu Sony, atât pentru camera principală Wide, cât și pentru camera Ultra Wide. Practic, indiferent că folosești camera Wide sau Ultra Wide calitatea fotografiei va fi mereu la cel mai înalt nivel.

Ambele surprind fotografii și clipuri cu un spectru de un milliard de culori. Prin îmbinarea modului de autofocus inteligent și o distanță focală macro de 4cm, Find X3 Pro redă fiecare detaliu indiferent de subiect sau momentul zilei.

Cu o lentilă Micro cu un zoom de 60x, OPPO Find X3 Pro este capabil să redea până și detaliile microscopice. Cu o înregistrare video 4K cu un miliard de culori pe 10 biți, creatorii de conținut pot obține înregistrări nemișcate, bogate și impresionante.

Compatibilitate 5G la nivel global

Echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 888, telefonul poate rula chiar și cele mai solicitante jocuri, având un chipset octa-core de 64biți cu viteza de până la 2,84GHz – performanța a crescut cu 25% față de predecesorul său.

Placa video Adreno 660 oferă o grafică a randărilor îmbunătățită cu 35%, iar sistemul de răcire cu cameră de vapori din carcasa ultra-subțire, menține temperaturile joase.

Prin Modul Dual 5G, Find X3 Pro este compatibil cu rețelele 5G NSA și SA pentru a asigura o viteză de transfer stabilă. De asemenea, poate utiliza până la 13 benzi 5G și dispune și de dual-sim 5G. Mai mult, pentru a asigura o experiență 5G completă, utilizatorii pot viziona conținutul la o calitate HDR10+ și asculta sunetele prin difuzoarele Dolby Atmos completate de modul de detectare al sunetelor ambientale.

Încărcare rapidă și autonomie ridicată

Design-ul extrem de subțire al telefonului încorporează o baterie de 4500 mAh care oferă autonomie pe durata întregii zile. Prin încărcarea rapidă SuperVOOC 2,0, bateria este încărcată la 40% în doar 10 minute; iar prin încărcarea wireless de 30W AirVOOC, Find X3 Pro ajunge la 100% în 80 de minute. De asemenea, Find X3 Pro oferă și posibilitatea de reverse charging de 10W pentru alte gadgeturi. Tehnologia de încărcare dispune de certificarea de siguranță TÜV Rheinland.

Color OS 11.2

Interfața ColorOS 11.2 are la bază sistemul de operare Google Android 11 și oferă multiple opțiuni de personalizare, astfel că utilizatorii pot alege modul luminos sau cel întunecat, deblocarea telefonului prin senzorul de amprentă integrat în ecran și accesarea aplicațiilor preferate direct din side-bar-ul inteligent.

OPPO Watch și Enco X

OPPO anunță și lansarea celei mai noi versiuni de software, 1.6, pentru OPPO Watch, ceas inteligent al companiei cu Wear OS de la Google. Acest update adaugă 18 noi interfețe, inclusiv două care sunt inspirate din design-ul smartphone-ului Find X3 Pro. Având la bază expertiza din domeniul sistemelor audio, OPPO Enco X sunt primele căști wireless premium ale companiei, create în colaborare cu Dynaudio. Enco X dispune de un sistem dynamic proprietar de îmbunătățire a sunetului, DEEB 3,0 și este compatibil cu un codec LHDC pentru o calitate a sunetului premium și imersivă.

To Top