Stiri

OPPO sponsorizează Campionatul Global LOL 2021

League of Legends
League of Legends

OPPO și Riot Games colaborează pentru Campionatul Mondial de League of Legends 2021 ce va avea loc în Islanda. OPPO are o prezență tot mai bună pe piața europeană, inclusiv în România, compania chineză înțelegând că imaginea brandului este la fel de importantă ca și tehnologia din spatele acestuia.

Anul acesta OPPO va oferi premii jucătorilor de pe primele locuri și va asigura totodată transmiterea celor mai interesante momente precum și a interviurilor cu jucătorii și echipele profesioniste. Tema ediției finale din acest an este Make/Break –care reprezintă mentalitatea de a realize imposibilul și de a descoperi noi posibilități – o caracteristică a produselor OPPO.

Produsele OPPO sunt echipate cu Modul de Gaming. Astfel, atunci când Modul de Gaming este activat, gamerii nu vor fi distrași de notificări, mesaje sau apeluri pentru a se putea bucura în totalitate de o experiență de gaming imersivă.

Campionatul Mondial de League of Legends va întruni echipe de top din 11 țări și regiuni într-o competiție cu o miză incredibilă ce a debutat pe 5 octombrie și a cărei finală are loc pe 6 noiembrie, în Reykjavik, Islanda.

To Top