Stiri

Oracle reinnoiește serverele SPARC

Oracle

Oracle reinnoiește serverele SPARC din gama mainstream și high-end cu noile modele SPARC T5 și M5. Noile servere rulează Oracle Solaris și sunt bazate pe microprocesoare SPARC T5. Serverele Oracle SPARC T5 și M5 se alătură serverelor entry-level SPARC T4, pentru a completa noua familie Oracle SPARC, care include acum gamele entry-level, midrange și high-end.

Serverul high-end Oracle SPARC M5-32 are un cost de 2,5 ori mai avantajos decât un sistem comparabil IBM, oferind o capacitate I/O și de memorie uriașă, pentru a face față unor sarcini de lucru mari și complexe, precum și pentru consolidarea aplicațiilor. Noul server SPARC M5-32 este de până la de 10 ori mai rapid decât generațiile anterioare, și oferă hardware domaining la un nivel superior, precum și capabilități RAS.

În plus, noile servere Oracle SPARC T5 și M5-32 includ virtualizare cu zero-overhead via Oracle VM Server for SPARC și management unificat de sisteme via Oracle Enterprise Manager Ops Center 12c , practic fără nici un cost suplimentar, cu ajutorul serviciilor Oracle Premier Support. Acum, toate serverele SPARC au aceleași capabilități de virtualizare, ceea ce simplifică substanțial managementul resurselor în cazul serverelor SPARC T5 și SPARC M 5-32.

Noile soluții optimizate Oracle: arhitecturi testate în lumea reală și cu o valoare dovedită pentru clienți, optimizate să ruleze software Oracle.

“Oracle a înnoit familia sa SPARC cu cel mai rapid procesor din lume, și a lansat cel mai rapid server unic pentru Database, Java și aplicațiile multi-tier”, a declarat John Fowler, Executive Vice President, Systems, Oracle. “Noile sisteme SPARC T5 și M5 fac un salt peste concurență, cu performanțe de până la de 10 ori mai ridicate decât generația anterioară, oferind o valoare imbatabilă pentru zona de midrange și high-end enterprise computing”, a mai precizat Fowler.

Oracle

To Top