Stiri

Orange oferă un bonus de 50GB pentru cei ce stau în casă

Orange
Orange

Pandemia globală de coronavirus a determinat companiile să facă eforturi fără precedent pentru a susține eforturile economice pentru combaterea acesteia. Eforturile Orange se îndreaptă către asigurarea continuităţii serviciilor şi oferirea de conectivitate neîntreruptă clienţilor, indiferent de circumstanţe. Esențial este ca oamenii să stea în casă, dar totodată să rămână conectați cu familia și prietenii, precum și cu colegii și mediul de afaceri.

Fie că lucrează de acasă, fac teme online alături de copii sau au nevoie să rămână conectați cu familia şi prietenii, Orange vine în ajutorul clienţilor săi cu un bonus de internet de 50GB. Acesta este valabil 30 de zile şi poate fi activat până la data de 30 aprilie 2020 din contul MyOrange. Totodată, pentru a susţine clienţii aflaţi în afara ţării şi a-i ajuta să păstreze legătura cu cei dragi, apelurile de voce realizate din Spaţiul Economic European către România vor fi gratuite până pe 31 martie.

De asemenea, Orange încurajează clienţii să se bucure de timpul petrecut în familie, alături de cei mici prin acces gratuit, prin Orange TV Go, la 10 dintre cele mai îndrăgite canale pentru copii. Aplicaţia Orange TV Go oferă conţinut pentru întreaga familie, iar în funcţie de oferta de telefonie mobilă sau de serviciul TV, clienţii pot avea acces inclus până la 118 canale TV, emisiuni şi sute de filme şi seriale.

La fel de mult încurajăm părinții și profesorii să nu întrerupă educaţia copiilor, ci să mute cursurile în mediul online. Pe lângă resursele educaționale gratuite care se regăsesc pe platforma Digitaliada a Fundaţiei Orange, organizăm și o sesiune specială a programului SuperCoders. În perioada 26 martie – 17 aprilie Orange susţine o serie de webinarii gratuite de programare pentru copiii cu vârste între 10 și 14 ani. Alături de trainerii din echipa Simplon România, cei mici îşi vor dezvolta creativitatea şi abilitatea de a scrie cod şi de a rezolva noi provocări cu ajutorul tehnologiei. Locurile la webinar sunt limitate, se ocupă în ordinea înscrierilor, iar mai multe detalii puteți afla aici.

Conectivitate neîntreruptă pentru afaceri

Actuala criză de sănătate afectează în egală măsură companiile, fie că vorbim despre IMM-uri sau corporații, care sunt obligate să regândească modul în care fac business pentru a se adapta noii realităţi din piaţă.

Pe lângă acestea, Orange oferă un bonus de internet de 50GB tuturor clienţilor B2B. Companiile mici și mijlocii pot să activeze bonusul din contul MyOrange. De asemenea, clienţii noi beneficiază de două luni gratuite pentru pachetul de soluţii format din Business One Voice şi Office 365, pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni.

Prin Orange Business Services cea mai importantă contribuție la susținerea companiilor este asigurarea conectivității neîntrerupte şi a continuităţii afacerilor acestora. Acest este lucru posibil prin soluţii (servicii mobile, servicii de voce fixă, rețele de conectivitate fixă, soluții complexe de management de rețea, securitate cibernetică și data center) pentru industriile de retail alimentar, farmaceutic, distribuție și pentru companiile de utilități publice.

De asemenea, Orange a comunicat autorităților disponibilitatea de a oferi soluții video și pentru audio-conferință și suplimentări de date mobile pentru angajații care lucrează remote. Pentru MAI a fost formată o celulă de criză pentru a prelua și implementa în regim de urgenţă toate solicitările.

To Top