Stiri

Panasonic a mizat pe HDTV in cadrul expozitiei IFA Berlin 2005

In cadrul editiei 2005 a expozitiei IFA, care a avut loc in perioada 2-7 septembrie la Berlin, Panasonic a prezentat cele mai noi produse si tehnologii High Definition.

Prezent la expozitia de la Berlin, domnul Fumio Ohtsubo, Presedinte al Diviziei Audio-Video Panasonic si-a exprimat convingerea ca „televizorul reprezinta inima casei, iar aparitia televizoarelor de inalta definitie va marca o schimbare majora in modul in care este privita televiziunea.”

In discursul sau, dl. Ohstubo a apreciat ca televiziunea de inalta definitie va transforma fundamental modul nostru de viata si a aratat ca Panasonic a transformat o formula de succes – construita pe sinergia dintre cardurile de memorie SD, DVD-uri si televiziunea digitala – intr-una care ofera consumatorilor beneficiile High Definition in special acasa.

Aceste beneficii deschid noi oportunitati pentru utilizatori de a transfera si impartasi muzica, imagini sau filme prin intermediul televizoarelor HD cu plasma, din ce in ce mai subtiri si cu diagonale mai mari, a camerelor video, a DVD recordere-lor si a camerelor foto digitale care se bazeaza pe puterea crescuta a cardurilor de memorie SD.

To Top