Stiri

PC Garage relansează campania „Te echipăm Gratuit – Intel Edition”, oferind o carcasă cadou

Campania PC Garage Te echipăm Gratuit - Intel Edition
Campania PC Garage Te echipăm Gratuit - Intel Edition
(CREDIT: PCGARAGE)

PC Garage a anunțat o nouă ediție a campaniei „Te echipăm gratuit” pentru achiziţia unei plăci de bază cu chipset Intel. Este valabilă până pe 13 Decembrie 2020, cei ce vor achiziționa un procesor Intel din generaţia a 9-a și o placă de bază compatibilă din promoţie, vor primi cadou o carcasă Deepcool Matrexx 55.

PC Garage a făcut o tradiție din aceste campanii, încercând să ofere pasionaților de hardware produse gratuite sau discount-uri atractive, foarte utile mai ales la construirea unui calculator de la zero. Actuala ediție are în focus procesoarele Intel și plăcile de bază compatibile cu acestea.

Vezi procesoarele listate

Procesoarele Intel de generaţia a 9-a cunoscute și sub denumirea Coffee Lake sunt disponibile într-o gamă variată de modele. Fie că ai nevoie de un procesor puternic pentru randare 3D sau un procesor cu un consum redus de energie la un preț foarte accesibil, generația Coffee Lake dispune de modele care satisfac toate nevoile utilizatorilor. Procesoarele oferă suport pentru memoriile DDR4 și Intel Optane, sunt construite folosind procesul de fabricație de 14nm, iar consumul energetic este unul foarte mic.

Plăcile de bază disponibile în campanie oferă o varietate interesantă, cu o adresabilitate largă. Astfel, cine dorește un sistem office poate opta pentru o placă de bază extrem de accesibilă pe chipset B360 sau B365. La polul opus, pentru pasionații de jocuri video sau pentru utilizatorii care caută performanţă ridicată, sunt disponibile plăci de bază cu chipset Z390.

Vezi plăcile disponibile

Carcasa CADOU Deepcool Matrexx55

Apreciată de pasionații de hardware, carcasa Deepcool Matrexx 55 oferă tot ce are nevoie un utilizator obișnuit. Matrexx 55 excelează la toate capitolele și este o soluție modernă și practică indiferent de tipul de calculator construit (gaming, editare sau office). Carcasa oferă un panou lateral transparent din sticlă securizată și poate fi echipată cu 6 ventilatoare. Suportă o placă video de maxim 370mm lungime și un cooler CPU de maxim 168mm înălțime. Pe lângă acestea, modelul mai oferă 2 porturi USB 2.0 și un port USB 3.0, jack-uri pentru căști și microfon, elemente de design speciale pentru wire management, dar și un filtru de praf magnetic în partea superioară.

Află mai multe detalii despre carcasă din video-ul PC Garage:

Perioada de desfășurare a campaniei “Te echipăm gratuit – Intel Edition” este 28.11.2020 – 13.12.2020, în limita stocului disponibil.
Vezi pagina și regulamentul promoției

To Top