Stiri

Philips Hue dansează acum pe muzica din Spotify

Căști Philips Sports
Căști Philips Sports
(CREDIT: Philips)

Sistemele de iluminat Philips Hue pot dansa acum pe muzica disponibilă prin Spotify. Datorită acestei integrări, sistemul Philips Hue este îmbogățit cu un nou algoritm, care analizează în timp real metadatele fiecărei melodii și face ca luminile să clipească, să se stingă, să se aprindă și să își modifice culorile în funcție de ritmul, tonalitatea, genul și tempoul oricărei melodii de pe Spotify.

Mulțumită noii file Sincronizare din aplicația Philips Hue, experiența poate fi personalizată foarte ușor. Utilizatorii pot porni și opri sincronizarea, pot regla luminozitatea și intensitatea luminilor sau pot alege

Cum funcționează Philips Hue + Spotify ?

Integrarea Philips Hue + Spotify este disponibilă gratuit în aplicatia Philips Hue. Ai nevoie doar de Hue Bridge și lumini Hue color, cum ar fi becurile inteligente White and Color Ambiance, lampa Hue Go sau noua bandă luminoasă Hue gradient. Pentru că integrarea este încorporată direct în aplicația Hue, nu necesită un microfon pentru a reacționa la sunetul muzicii. Astfel, luminile reacționează la muzică fără să interfereze cu alte zgomote de fundal, în timp ce îți oferă flexibilitatea de a putea folosi telefonul și pentru alte activități.

Integrarea funcționează cu orice dispozitiv audio compatibil cu Spotify, cum ar fi o boxă portabilă, un smartphone sau un computer. Pentru a experimenta acasă aceasta integrare imersivă între lumină și sunet, conectează-ți conturile Philips Hue și Spotify în aplicația Philips Hue, iar apoi redă un cântec de pe orice dispozitiv care este autentificat cu contul Spotify.

Disponibilitate

Integrarea Philips Hue + Spotify va fi disponibilă la nivel global începând cu 1 septembrie 2021, ca un program de acces timpuriu pentru utilizatorii aplicației Philips Hue 4. De îndată ce opțiunea este disponibilă pentru contul tău, proces care poate dura până la 7 zile, vei primi o actualizare cu ce este nou, care va include un card Spotify. Activează programul de acces timpuriu și urmează instrucțiunile pentru a fi printre primii utilizatori care vor testa noua experiență. Din octombrie 2021, funcția fi inclusă permanent în aplicația Hue 4.

To Top