Stiri

Philips lansează primul său monitor 5K

Philips 275P4VYKEB
Philips 275P4VYKEB

Philips lansează primul său monitor UltraClear cu rezolutie 5K. Cu 14.7 milioane de pixeli (5.120 x 2.880), modelul Philips 275P4VYKEB oferă o rezoluție 5K ce conține de patru ori mai mulți pixeli decât tehnologia Quad HD și cu până la 50% mai mult față de modelele Ultra HD. Ecranul de 27 de inci este de asemenea echipat cu tehnologia PerfectKolor ce asigură din fabrică o calibrare de până la 99% a spectrului Adobe RGB și 100% sRGB și un milliard de culori.

Rezoluție 5K conține un număr extra de 1.000 de pixeli la orizontală și 700 de pixeli la verticală pe suprafața de afișare, comparativ cu un monitor 4K, creând un spațiu suplimentar pentru a ajuta utilizatorii să fie mai productivi și mai eficienți. De exemplu există spațiu în plus pentru o aplicație CAD, pentru a compara o serie de fotografii sau a altor imagini grafice profesionale sau pur și simplu pentru a păstra o fereastră de e-mail deschisă. Prin intermediul tehnologiei avansate PLS, monitorul oferă unghiuri largi de vizualizare de până la 178 de grade, asigurând o vizualizare precisă cu imagini foarte clare din aproape orice unghi.

Profesioniștii care aleg un monitor cu o rezoluție foarte fină sunt în același timp foarte exigenți în ceea ce privește acuratețea culorilor. Pentru aceștia, culoarea inconsistentă iese pur și simplu din discuție. Prin intermediul PerfectKolor, noul ecran 5K oferă culoare calibrată din fabrică la un standard de consistență de 99% Adobe RBG și 100% sRBG. Cu un suport de culoare pe 10 biți, noul monitor oferă o adâncime foarte bogată a culorilor și poate reproduce peste un miliard de culori diferite. Grație procesării interne pe 12 biți, culorile sunt reproduse lin și într-un mod natural, fără gradații sau neplăceri create de efectul de banding.

Pentru o conexiune eficientă cu diverse surse de date (vitale pentru aplicațiile grafice mari consumatoare de date comune în medii profesionale), noul monitor suportă de asemenea USB 3.0, cu o rată de transfer de 5Gbps, de zece ori mai mare decât viteza USB 2.0. Acesta permite, de asemenea, încărcarea rapidă a unui dispozitiv simultan cu transferul de date super-rapid.

Noul monitor Philips 275P4VYKEB va putea fi disponibil în magazinele de specialitate din Europa începând cu luna aprilie.

Philips 275P4VYKEB

Philips 275P4VYKEB

To Top