Stiri

Philips Momentum: monitor pentru consolele de jocuri

Philips Momentum 436M6VBPAB
Philips Momentum 436M6VBPAB

Philips Momentum 436M6VBPAB este un monitor de gaming conceput pentru console. Noul model elimină din dezavantajele televizoarelor oferind o performanță de top a imaginilor și capacitatea de a face față cu brio ratelor de reîmprospătare rapide și dinamice. Rezultatul: gamerii pot renunța la îngrijorarea cu privire la problemele și constrângerile tehnologice și, în schimb, se pot lăsa absorbiți de experiența jocurilor.

Datorită unei multitudini de caracteristici care permit utilizatorilor să se bucure din plin de experiența de gaming, Philips 436M6VBPAB oferă gamerilor pe consolă un avantaj clar față de televizoare.

Calitatea extraordinară a imaginii face din Philips 436M6VBPAB un monitor special. Rezoluția impresionantă 4K CrystalClear (3840×2160 pixeli) UHD oferă o precizie aproape chirurgicală pe un generos panou VA de 43 de inchi. Tehnologia Ultra-Wide color oferă nuanțe de verde mult mai naturale, de roșu mult mai aprinse, și de albastru mai profunde, îmbunătățite de Quantum Dot Technology, o tehnologie bazată pe particule mici semiconductoare. Quantum Dot Technology este întâlnită de obicei în rândul televizoarelor de ultimă generație. 436M6VBPAB este primul monitor din lume care se conformează noului standard VESA DisplayHDR 1000, care este definit prin imagini mai reale și vibrante, care au grade superioare de luminozitate, adâncime și nuanță. Consolele de ultimă generație produc rezoluții 4K și HDR (High Dynamic Range) în anumite jocuri, iar Philips 436M6VBRAB este aliatul de care gamerii au nevoie.

Adaptive Sync, o tehnologie performantă de sincronizare a plăcii video, aliniază frecvența de cadre a imaginilor redate cu rata de reîmprospătare a ecranului pentru a elimina efectele de tearing și stuttering cauzate de cadrele nesincronizate, în timp ce latența scăzută reduce timpul de afișare pentru o experiență fluidă.

Designerii modelului 436M6VBPAB au avut grijă ca monitorul să fie pe cât de sofisticat din punct de vedere vizual, pe atât de practic și user-friendly, motiv pentru care acesta include suport USB-C, DisplayPort 1.2, Mini DisplayPort și HDMI 2.0 pentru o conectivitate sporită, MultiView cu două surse pentru îmbunătățirea multitasking-ului, și un hub USB 3.0 încorporat pentru o versatilitate extinsă. Philips 436M6VPRAB vine însoțit de o telecomandă EasyLink care le permite utilizatorilor să controleze cu ușurință dispozitivele conectate.

Philips Momentum 436M6VBPAB

Philips Momentum 436M6VBPAB

To Top