Stiri

Philips TV este primul producător premium care integrează tehnologia audio DTS Play-Fi

Philips OLED 805DTS
Philips OLED 805DTS

TP Vision va lansa noi produse Philips TV și Audio care se vor conecta wireless și vor lucra împreună cu ajutorul tehnologiei DTS Play-Fi.

DTS Play-Fi este o platformă wireless pentru administrarea sistemelor de sunet de acasă care funcționează cu ajutorul unei aplicații ce oferă streaming audio de înaltă rezoluție și o acuratețe cu o latență de sub o milisecundă. Produsele compatibile, inclusiv televizoarele, dispozitivele mobile, soundbar-urile și sistemele audio lucrează în armonie pentru a oferi o experiență completă de divertisment în toată casa.

Modelele de televizoare din noua serie Philips OLED805 vor fi primele din partea unui producător premium care vor beneficia de DTS Play-Fi.

Compania va începe să se extindă în acest prim pas spre construirea unei platforme complete de conectivitate wireless, prin includerea DTS Play-Fi în toate televizoarele Philips cu Android din 2020, urmând și ca seria 2019 să beneficieze de tehnologie prin update-uri de firmware over-the-air în a doua jumătate a anului 2020.

TP Vision va lansa, de asemenea, o nouă gamă de soundbar-uri și boxe wireless echipate cu DTS Play-Fi în septembrie 2020, pentru a oferi utilizatorilor opțiunea unui sistem audio Philips complet, ușor de utilizat acasă.

To Top