Stiri

Placă video SAPPHIRE pentru calculatoare compacte

SAPPHIRE R7 240 Low Profile
SAPPHIRE R7 240 Low Profile

Placa grafica SAPPHIRE R7 240 Low Profile este bazata pe arhitectura interna GCN (Graphics Core Next) de la AMD. Beneficiaza de doua iesiri HDMI, fiecare cu suport pentru format HDMI 1.4a cu rate de transfer rapid si rezolutii 4K de 4096 x 2160. Ambele iesiri pot fi utilizate in mod simultan.

Modelul SAPPHIRE R7 240 Low Profile dispune de 2GB memorie DDR3 cu clock-uri de 900MHz (1.8GB/s efectivi). Arhitectura GCN ofera 320 procesoare stream si clock-uri pentru nucleu de 730MHz (780MHz prin dynamic boost). Cooler-ul single slot areo inaltime mai mica fata de profilul placii ce ii permite acesteia sa fie montata in orice platforma low profile.

Aceasta placa ofera suport pentru toate caracteristicile oferite de arhitectura GCN, fiind ideala pentru solutii media precum HTPC-uri cat si pentru un sistem de calcul cu scop general. Printre acestea se numara AMD image enhancement technology, AMD HD Media Accelerator, suport AMD HD3D si suport nativ pentru spor de performante AMD CrossFire cat si APP acceleration.

SAPPHIRE R7 240 Low Profile

SAPPHIRE R7 240 Low Profile

APP Acceleration este denumirea data pentru cresterea performantei unei largi game de aplicatii folosind capabilitățile de procesare stream și caracteristici specifice hardware ale arhitecturii grafice GCN. Seria R a fost optimizata pentru aceste tip de sarcina. Aplicatiile tipice ce includ codare si decodare, compresie si multiplexare pentru distributie media, gaming sau video conferinta. Accelerarea APP poate de asemenea ajuta sarcinile precum browsing Internet, aplicatii Office, si compresie de fisiere cu suitele de soft suportate.

To Top