Jocuri

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition vine pe Nintendo Switch

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition
Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition

Jocul Plants vs. Zombies este foarte îndrăgit de copii, lupta continuă cu adversarii ce vin în valuri fiind absolut captivantă. Bineînțeles, că după mai multe jocuri pierdute și acumularea unor frustrări inerente, vor veni și victoriile mult așteptate. Studioul PopCap Vancouver al celor de la Electronic Arts a anunțat astăzi că Plants vs. Zombies: Battle For Neighborville Complete Edition va fi disponibil pe consola Nintendo Switch din data de 19 martie 2021.

Jocul aduce personaje noi în Neighborville, regiunea suburbană în care conflictul dintre plante și zombi este în toi, și oferă jucătorilor posibilitatea de a debloca toate personajele și conținutul din edițiile standard pentru PlayStation, Xbox și PC, precum și conținut post-lansare, direct din modurile de joc offline sau online.

În Plants vs. Zombies: Battle For Neighborville Complete Edition jucătorii pot realiza misiuni amuzante și pot înfrânge personajele negative pentru a colecta medalii și a debloca ținute pentru personaje. În plus, jucătorii vor avea acces la 23 de personaje care pot fi personalizate, o categorie Team Play pentru fiecare facțiune, cât și la toate accesoriile cosmetice lansate vreodată, disponibile gratuit în joc. Jucătorii pot juca offline cu până la trei prieteni sau în modul multiplayer de 8v8 jucători.

Plants vs. Zombies: Battle For Neighborville Complete Edition este primul joc dezvoltat pe motorul grafic Frostbite care va fi lansat pe platforma Nintendo Switch. Jocul va fi disponibil pe Nintendo Switch la prețul de 39,99 dolari, începând din data de 19 martie 2021.

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Nintendo Switch

To Top