Stiri

Porsche Design și AOC lansează noul Porsche Design AOC AGON PD27

Porsche Design AOC AGON PD27
Porsche Design AOC AGON PD27

Porsche Design și AOC și-au unit forțele pentru a crea primul monitor de gaming Porsche Design AOC AGON. Modelul PD27 de 27 de inchi oferă o experiență similară unei mașini de curse: specificații de top (panou QHD de 27 de inchi, rată de reîmprospătare de 240 Hz, cu un timp de răspuns de doar 0,5 ms MPRT), un design elegant, influențat de mașinile de curse Porsche și o gamă largă de funcționalități care oferă o experiență de utilizare excelentă în timpul sesiunilor de gaming. Chiar înainte de lansarea oficială, designul noului monitor Porsche Design AOC AGON PD27 a fost premiat cu Red Dot Award 2020.

Performanță în esports

Gaming-ul competitiv este accesibil dar concurența este una acerbă. Începătorii și profesioniștii pot cădea de comun acord asupra unui aspect: echipamentul de înaltă performanță este cheia succesului. Iar jucătorii de esports se bazează pe monitorul lor pentru a anticipa mișcările adversarului având doar câteva milisecunde pentru a reacționa. Performanța monitorului folosit este deosebit de importantă și poate face diferența într-o situație limită. Acesta este motivul pentru care Porsche Design folosește expertiza sa în sporturile cu motor și, alături de AOC, au creat un monitor de înaltă performanță.

Design-ul monitorului inspirat de mașinile de curse Porsche este accentuat de suportul argintiu, în forma unui roll cage. Așa cum se întâmplă într-o mașină sport reală, roll cage-ul oferă stabilitate, durabilitate și rezistență în momentele pline de adrenalină. Design-ul rămânând fidel filosofiei de Porsche Design pentru a combina eleganța stilului și performanța, PD27 poate proiecta logo-urile AOC AGON sau Porsche Design pe masă în diferite moduri și culori, iar iluminarea de pe partea din spate a monitorului creează o atmosferă deosebită în cadrul oricărui setup de gaming.

O treaptă de viteză superioară

PD27 este dezvoltat pentru cei mai ambițioși jucători profesioniști și entuziaști esports din întreaga lume. Afișează imagini la rezoluție QHD (2.560 x 1.440) și are o rată de reîmprospătare de 240 Hz, o combinație perfectă chiar și pentru cei mai exigenți jucători. PD27 este, de asemenea, certificat VESA DisplayHDR 400, oferind culori vii, realiste și un dynamic range larg, care permite utilizatorilor să intre în lumea jocului. În plus, curbura monitorului de 1000R (1m rază) înconjoară utilizatorul, o caracteristică foarte apreciată de comunitatea de sim racing.

Rata de refresh de 240 Hz reduce efectul de motion blur, în timp ce timpii de răspuns de 1 ms GtG și 0,5 ms MPRT garantează o experiență de joc clară, fără ghosting. Datorită tehnologiei FreeSync Premium Pro de la AMD, utilizatorii se pot bucura de o experiență excelentă de gaming, fără efectul de screen tearing. Luminozitatea ridicată a panoului VA de 550 de niți asigură o experiență de gaming excelentă, indiferent de condițiile de iluminare ambientală.

Calea spre victorie

PD27 vine cu o telecomandă wireless (IR), în formă de consolă centrală, pentru a accesa rapid setările monitorului sau preset-urile pentru jocuri. Utilizatorii ce apreciază sunetul motoarelor boxer cu 6 cilindri în linie din jocurile de racing vor aprecia claritatea și puterea pe care o oferă boxele stereo integrate de 5W cu DTS Sound. Pentru confortul de zi cu zi, monitorul vine și cu un hub USB 3.2 cu 4 porturi, 2 intrări HDMI 2.0 și 2 intrări DisplayPort 1.4.

Porsche Design AOC AGON PD27 va fi disponibil la mijlocul lunii noiembrie 2020 în anumite magazine Porsche Design, in retail, online la www.porsche-design.com și în anumite magazine online la un preț recomandat de 3.879 lei.

To Top