Stiri

Porsche Design și AGON by AOC lansează un nou monitor pentru gameri

Porsche Design AOC AGON PRO PD32M
Porsche Design AOC AGON PRO PD32M

Produsele IT, îmbrăcate în haine premium de diverse companii prestigioase, sunt adevărate locomotive ale campaniilor de marketing. Porsche Design și AGON by AOC au prezentat un monitor de gaming, cu diagonala de 31,5 inchi și un design unic. PD32M este adaptat pentru competițiile intense, satisfăcând chiar și cei mai exigenți gameri, datorită rezoluției 4K, ratei de refresh de 144 Hz și timpului de răspuns GtG de 1 ms. Modelul Porsche Design AOC AGON PRO PD32M dispune de tehnologia de iluminare MiniLED și suport DisplayHDR 1400.

Nu doar designul este cel care diferențiază monitorul de alte monitoare pentru gaming de pe piață. Ecranul mare de 31,5 inchi este reglabil pe înălțime pentru o poziționare ergonomică. Brațul suportă, de asemenea, pivotarea pentru orientarea pe verticală.

Porsche Design AOC AGON PRO PD32M are un panou plat IPS (AAS), care reproduce 1,07 miliarde de culori pentru a afișa chiar și diferențele subtile de nuanțe. De asemenea, este foarte precis din punct de vedere cromatic, cu o acoperire de 97% a spațiului de culoare DCI-P3, pentru a obține culori și nuanțe realiste.
Prin integrarea tehnologiei de ultimă generație MiniLED backlight, monitorul dispune de 1.152 de zone de intensitate, care se pot ilumina individual în funcție de conținutul imaginii. Capabil să afișeze atât lumina orbitoare a soarelui, cât și umbre negre foarte intense în același cadru, modelul deține cea mai înaltă certificare HDR, DisplayHDR 1400. Cu o luminozitate de până la 1.400 nits, acesta eclipsează luminozitatea obișnuită de ~300 nits a monitoarelor moderne destinate jocurilor.

Panoul IPS funcționează la o rezoluție 4K (3840 x 2160), la o rată de reîmprospătare rapidă de 144 Hz. Cu un timp de răspuns GtG real de 1 ms, așa-numitul “ghosting” între cadre este practic eliminat. Prin includerea funcției Adaptive-Sync, noul dispozitiv este capabil sa afișeze rata de reîmprospătare variabilă (VRR), eliminând artefactele precum tearing-ul și stuttering-ul. Monitorul se adresează atât jucătorilor de pe PC, cât și celor de pe console, datorită porturilor DisplayPort 1.4 și celor două porturi HDMI 2.1. În plus, monitorul acceptă dispozitive 4K 120 Hz prin USB-C, precum și console de generație actuală prin HDMI 2.1.

Perfect pentru crearea de conținut

Modelul Porsche Design AOC AGON PRO PD32M este un device productiv pentru creatorii de conținut, designeri, editori sau programatori. Este un monitor perfect pentru home-office, cu intrarea USB-C, care permite monitorului să primească semnalul de afișare și să transfere energie (până la 90 W – în funcție de setarea HDR) și date către un notebook conectat cu un singur cablu USB-C. În plus, notebook-urile pot accesa și utiliza toate dispozitivele conectate la hub-ul USB 3.2 cu 4 porturi al monitorului, cum ar fi tastaturi, mouse-uri sau unități externe. În cele din urmă, PD32M dispune de un comutator KVM, astfel încât utilizatorii pot comuta cu ușurință între două surse, cum ar fi un PC de jocuri și un notebook de lucru, utilizând în același timp aceeași tastatură și același mouse. Monitorul poate afișa ambele surse simultan în modul Picture-by-Picture (maxim UHD la 60 Hz) de la porturile sale DP, HDMI sau USB-C

Porsche Design AOC AGON PRO PD32M este disponibil în magazinele Porsche Design sau la distribuitorii autorizați la prețul de 9739 lei.

To Top