Stiri

Prestigio lansează o nouă gamă de tablete

Prestigio MultiPad
Prestigio MultiPad

Prestigio lanseaza o noua gama de tablete PC disponibile in 6 variante de culoare – Prestigio MultiPad Color.

Consumatorii pot alege intre modelul MultiPad Color 7.0 3G, MultiPad Color 8.0 3G sau MultiPad Color 10.1 3G – toate trei avand ecran IPS, procesor Quad Core si numeroase optiuni de conectivitate. Dispozitivele sunt disponibile in 6 variante de culoare: negru, alb, rosu, albastru, turcoaz si violet.

Una din tehnologiile cele mai noi incorporate in Prestigio MultiPad Color este si una dintre cele mai populare in randul generatiei tinere, NFC, care automatizeaza sarcinile printr-o singura atingere. O alta tehnologie utila si la moda este Infrared blaster care transforma tableta intr-o telecomanda universala pentru a controla TV-ul sau alte dispozitive cu receptor Infrared.

Internetul 3G de pana la HSPA+ ofera acces rapid la toate informatiile necesare oriunde va aflati. Pentru a fi permanent in legatura cu prietenii sau partenerii de afaceri, dispozitivele din gama Prestigio MultiPad Color sunt dotate cu 2 camere web ( 0.3 Mpixeli/ 2.0 Mpixeli), iar GPS-ul inclus le converteste intr-un tovaras de drum perfect. De asemenea, sunt dotate cu Bluetooth si radio FM. Pentru a pastra toate datele, dispozitivele Prestigio MultiPad Color au 16GB de memorie ce poate fi extinsa cu inca 32GB prin intermediul unui card de memorie si 200GB de memorie cloud gratuita prin intermediul aplicatiei MultiCloud.

Tabletele PC Prestigio MultiPad Color sunt disponibile in magazinele de specialitate cu preturi incepand de la 749 lei.

Prestigio MultiPad

Prestigio MultiPad

To Top