Stiri

Prestigio prezintă telefonul Grace X3

Prestigio Grace X3
Prestigio Grace X3

Prestigio anunta lansarea unui nou smartphone cu Android KitKat. In ciuda designului subtire de numai 8mm, Prestigio Grace X3 cantareste doar 118 grame. Smartphone-ul este dotat cu ecran IPS de 4.5” ce ofera imagini clare si luminoase si contrast ridicat. Deoarece difuzorul este situat in partea de jos, sunetul nu se va pierde indiferent daca smartphone-ul este pe birou sau in geanta. De asemenea, sunetul va fi perfect si in cazul apelurilor hands-free.

Pentru cei pasionati de fotografie, smartphone-ul ofera imagini de super calitate cu camera de 8 megapixeli. Pentru “selfie” puteti folosi camera de 5 megapixeli situata pe partea frontala a dispozitivului. Ambele camere beneficiaza de senzor BSI (Back side illumination) si flash pentru imagini clare si de calitate chiar si in conditii de luminozitate scazuta sau pe timpul noptii.

Tehnologia Dual SIM ofera posibilitatea de a alege cele mai bune tarife pentru apeluri voce si 3G. Cand va aflati in strainatate, puteti alege un SIM local pentru a face economii si a pastra legatura cu partenerii de afaceri si cu cei dragi.

Prestigio Grace X3 dispune de sistemul de operare Android 4.4 KitKat cu posibilitatea de actualizare la varianta V5.0 Lollipop. Procesor Quad Core 1.3 GHz, memorie RAM 1 GB si 8GB memorie incorporata pentru multitasking si procesare rapida a comenzilor. La toate acestea se adauga o baterie cu autonomie mare pentru a folosi smartphone-ul timp indelungat cu o singura incarcare.

Prestigio Grace X3 suporta carduri micro SD de pana la 32 GB pentru a pastra fotografii, documente sau inregistrari video. In plus, beneficiati de memorie cloud de 200 GB in mod gratuit timp de 1 an de zile cu Prestigio Multicloud. Smartphone-ul este compatibil cu Bluetooth 4.0, 3G si WiFi pentru a descarca aplicatii, muzica sau conectare la internet.

Prestigio Grace X3 este disponibil in magazinele de specialitate la pretul de 499 lei.

Prestigio Grace X3

Prestigio Grace X3

To Top