Stiri

Prețuri dezavantajoase pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Cele trei mari companii de telefonie mobilă din România oferă noile telefoane iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Din păcate pentru clienți, cele trei companii au ales să practice prețuri cât se poate de piperate, care vor fi resimțite de cumpărători. Cei care vor prețuri mai mici la telefoanele iPhone pot alege magazinele virtuale din România sau pe cele de peste ocean.

Telekom Romania Mobile Communications anunță că va oferi iPhone 6 și iPhone 6 Plus, începând cu 31 octombrie, în rețeaua magazinelor Telekom. iPhone 6 va fi disponibil începând cu prețul de 1200 lei, iar iPhone 6 Plus începând cu prețul de 1500 lei, dacă utilizatorul e dispus să plătească un abonament scump.

Orange aduce pe piața din România iPhone 6 și iPhone 6 Plus din 31 octombrie, iar începând de astăzi, 24 octombrie, se pot lansa deja precomenzi. Prețurile telefoanelor variază între 349 și 859 de euro, în funcție de tipul abonamentului.

Vodafone România oferă telefoanele iPhone 6 la prețuri ce pornesc de la 299 euro (în condițiile în care se închieie un abonament scump).

Apple iPhone 6

Apple iPhone 6

To Top