Stiri

Prima platformă de televiziune digitală (DTH) din România!

FOCUS SAT România şi Eastern Space Systems va lansa pana la sfarsitul anului 2004, prima platformă de televiziune digitală (DTH).
FOCUS SAT va oferi un pachet iniţial de aproximativ 25 de programe de televiziune, în principal posturi româneşti şi programe străine localizate. Accesul la serviciul de televiziune digitală se realizează prin achiziţionarea unui ‘kit’ de instalare. în momentul achiziţiei între client şi FOCUS SAT se va încheia un contract de prestări servicii. ‘Kit’-ul de instalare se vinde cu 7.990.000 Lei + TVA şi conţine un STB (Set Top Box / receptor de satelit), o telecomandă, LNB şi antena de satelit (cu diametrul de 60 sau 70cm), un smart card pentru decriptare şi accesul la pachetul de programe iniţial, nelimitat timp de 6 luni din momentul activării serviciului. La încheierea celor 6 luni, clienţii pot opta pentru o variantă de abonament corespunzătoare pachetului de programe solicitat. Preţul de vânzare pentru diferitele variante de abonament se situează, în general, între 180.000 şi 390.000 de lei pe lună în funcţie de conţinutul ales. Serviciul de televiziune FOCUS SAT România va fi disponibil pe tot teritoriul ţării, vânzarea ‘kit’-urilor de instalare realizându-se în peste 200 de locaţii situate în toate judeţele ţării. Instalarea şi activarea serviciului se realizează în termen de 3-5 zile lucrătoare de la achiziţie.
Televiziunea digitală oferă pe lângă o imagine impecabilă şi un sunet digital de calitate şi posibilitatea furnizării de servicii de tip PAY PER VIEW şi VIDEO ON DEMAND. Numărul de programe care pot fi transmise nu este limitat din punct de vedere tehnologic. Se pot implementa de asemenea cu uşurinţă aplicaţii adresabile şi/sau interactive.


To Top