Stiri

Prima tableta Allview cu 3G integrat si functie de telefon

Allview anunta lansarea tabletei AllDro Speed 3G, primul model din gama care se conecteaza la internet 3G fara modem atasat si care realizeaza apeluri de voce in toate retelele. Tableta ruleaza sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandvich si este prevazuta cu un ecran capacitiv de 7” multitouch, un procesor Multicore Cortex A8 la 1,2 GHz, un procesor grafic Mali 400 MP, o camera foto frontala si conectivitate la internet prin Wi-Fi si 3G.

AllDro Speed 3G are alaturi de 3G integrat si functia de telefon prin care realizeaza apeluri de voce. Prin aceasta functie tableta se comporta ca un telefon. Dispune de agenda in care pot fi salvate mii de contacte si trimite mesaje sau initiaza apeluri utilizand handsfree prin bluetooth.

Datorita configuratiei tehnice performante, cu AllDro Speed 3G utilizatorii se pot bucura de toate functiile celui mai popular sistem de operare, Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Prin procesorul Cortex A8 la 1,2 Ghz tableta suporta playback, streaming video de pana la 1080P 3D si cele mai avansate jocuri video 3D.

Dimensiunile tabletei aduc un grad sporit de mobilitate utilizatorilor care o pot folosi oriunde s-ar afla pentru a interactiona in retelele de socializare, a se relaxa cu diverse aplicatii si jocuri android sau pentru a citi documente si carti electronice. In ceea ce priveste navigarea pe internet, suportul Flash Player si HTML 5 permite streaming video fluent in interiorul paginilor web si reda filmelor fie din retea sau You Tube.

AllDro Speed 3G realizeaza conexiuni video la standarde inalte cu dispozitive compatibile oferind utilizatorilor posibilitatea de a fi in mai multe locuri in acelasi timp. Conectata la internet prin Wi-Fi sau 3G tableta initiaza apeluri video in conditii optime prin intermediul camerei foto si a aplicatiilor dedicate: Yahoo sau Skype. Nu in ultimul rand, AllDro Speed 3G ofera o experienta de navigare sigura prin aplicatia anti-virus preinstalata Bitdefender Mobile Security care protejaza informatiile stocate in memorie.

AllDro Speed 3G poate fi achizitionata in versiune alba sau neagra atat din magazinul online Allview cat si din retelele de magazine partenere la pretul de 899 lei.

To Top