Stiri

Primul sistem profesional de producţie de filme 3D Full HD

Panasonic a anunţat că va începe dezvoltarea unui sistem de producţie professional 3D Full HD. Sistemul, primul din industrie, este format dintr-o cameră video profesională P2 cu sistem de lentile-twin şi un display cu plasmă compatibil 3D HD.

filme 3D Full HD

Pentru a oferi suport studiourilor în producerea de titluri pe discuri Blu-ray în format 3D Full HD, Panasonic a înfiinţat Advanced Authoring Center în cadrul Laboratorului Panasonic Hollywood. Întrucât producţia de filme 3D necesită eforturi mai mari atât ca timp cât şi ca resurse, cu noul sistem Panasonic procesul de producţie devine mai facil şi mai eficient.

Camera video P2 cu sistem de lentile-twin are capacitatea de a înregistra imagini 3D de înaltă calitate, foarte apropiate de cele naturale. Graţie sistemului de stocare solid-state de care se bucură, echipamentul de înregistrare va fi atât de compact încât va permite operatorului o flexibilitate sporită în filmarea de imagini 3D, lăsându-i liberă creativitatea şi reducându-i totodată stresul manipulării unei camere greoaie.

3D Full HD

Înregistrările 3D Full HD cu sistemul Panasonic P2 vor permite, de asemenea, înregistrarea pe două canale a imaginilor Full HD, ce vor fi stocate pe cardul camerei. Acelaşi sistem non-mecanic şi compact utilizat la Panasonic P2 va fi utilizat şi în cadrul echipamentelor de editare a imaginilor 3D, fapt care va ajuta la obţinerea unor producţii 3D mult mai eficiente şi într-un mod foarte flexibil.

Sistemul Panasonic 3D Drive permite redarea de imagini Full HD în mişcare separate pentru ochiul stang şi pentru cel drept astfel încât privitorii pot viziona imaginile în trei dimensiuni pe ecrane mari.

To Top