Stiri

Panasonic prezintă televizoarele OLED LZ2000

Panasonic LZ2000
Panasonic LZ2000

Panasonic anunță lansarea televizoarelor OLED vârf de gamă pentru 2022, seria LZ2000, disponibile cu diagonale de 55 și 65 inchi (140 și 165 cm) și pentru prima dată și 77 inchi (195 cm).

Datorită calibrării la Hollywood și a acurateței desăvârșite a culorilor, televizoarele Panasonic OLED au fost mereu cea mai bună alegere pentru vizionarea filmelor și a serialelor TV de înaltă calitate. Îmbunătățirile suplimentare ale tehnologiilor pentru jocuri, care includ un meniu transparent cu informații și setări numit Game Control Board, detectare automată a acceleratoarelor video NVIDIA, latență îmbunătățită la 60 Hz și compatibilitate HDMI 2.1, transformă LZ2000 într-un alegere inspirată și pentru jocuri.

Obiectivul Panasonic de a oferi utilizatorilor o calitate optimă a imaginii și a sunetului, indiferent de tipul de conținut pe care îl vizionează sau de unde și când vizionează, continuă cu optimizarea nuanțată a imaginii, bazată pe temperatura de culoare a luminii ambientale și detectarea automată a genului, mai precisă, cu ajutorul modului Auto AI.

LZ2000 introduce sunet direcțional pe lângă pachetul audio 360° Soundscape all-in-one de la Panasonic, capabil să ofere experiențe audio captivante Dolby Atmos. Multiplele grupuri de difuzoare încorporate cu orientare în sus, lateral și frontal produc o ambianță sonoră spațială cu conținut Dolby Atmos.

Panasonic a fost primul brand de televizoare care a introdus difuzoare încorporate orientate în sus și lateral, iar în acest an Panasonic a revizuit complet difuzoarele frontale, înlocuindu-le cu o matrice de difuzoare (difuzoare multiple poziționate liniar) care se desfășoară pe toată lungimea televizorului în spatele grilei difuzorului frontal.

Aceste matrice de difuzoare oferă o serie de avantaje, inclusiv o ambianță sonoră mai largă și, de asemenea, un sunet mai precis și clar – în plus, permit și sunet direcțional. Folosind o interfață grafică foarte intuitivă și ușor de utilizat, LZ2000 face posibilă reglarea volumului relativ al sunetului în diferite părți ale camerei.

Încă de la început, LZ2000 va fi compatibil cu funcții cheie HDMI2.1, cum ar fi High Frame Rate (HFR) și, de asemenea, Variable Refresh Rate (VRR) la 120Hz cu rezoluție completă 4K. Acest lucru face din LZ2000 perechea ideală pentru cele mai noi modele de console de jocuri. Datorită compatibilității VRR, LZ2000 poate rezolva multe dintre problemele potențiale ale consolelor, cum ar fi imagine sacadată și cadre întrerupte, dacă rezoluția redată și LOD (nivelul de detaliu) sunt prea mari sau există prea multe efecte sau obiecte redate în același timp. Cu VRR PORNIT, televizorul și consola sincronizează ritmul cadrelor pentru a oferi o experiență mai cursivă.

LZ2000 dispune de cea mai recentă versiune a sistemului de operare smart TV OS de la Panasonic, My Home Screen 7.0, care este compatibil cu toate serviciile importante de streaming video și include unele îmbunătățiri în ceea ce privește accesibilitatea și, de asemenea, funcția myScenery.

To Top