Jocuri

Programul de la DreamHack Bucharest 2015. Nume mari din sportul electronic vin la Sala Polivalentă

Ajuns la a V-a ediție, DreamHack Bucharest 2015 va oferi vizitatorilor și spectatorilor cel mai bogat program de competiții și divertisment de până acum.

Organizatorii DreamHack Bucharest 2015 au publicat programul evenimentului. Acesta cuprinde 4 turnee internaționale și 5 competiții naționale în care vor evolua peste 400 de jucători străini și români pentru premii în valoare de peste 250.000 de dolari. Sunt doar câteva cifre care conturează DreamHack Bucharest 2015 drept unul dintre cele mai mari evenimente din sportul electronic european.
Un bun argument pentru această evoluție este faptul că, pentru prima dată în istoria acestui eveniment, vizitatorii DreamHack Bucharest 2015 vor avea la dispoziție două scene diferite pentru a urmări cele mai antrenante meciuri. În plus, competițiile vor fi vizionate online de sute de mii de spectatori din lumea întreagă, fanii fiind dornici să vadă cum se descurcă echipele și jucătorii preferați la București.
PGL CS:GO Championship Series – Program

Cele mai bune patru echipe de Counter-Strike Global Offensive din lume vin la DreamHack Bucharest 2015 pentru a disputa fazele finale ale turneului PGL CS:GO Championship Series:
Fnatic
Ninjas in Pyjamas
Team EnVy
TSM
Semifinalele și finalele PGL CS:GO Championship Series vor fi comentate din Sala Polivalentă de Toby „TobiWan” Dawson și Matthew „Sadokist” Trivett și analizate de un formidabil trio de specialiști în Counter-Strike: Richard Lewis, Duncan “Thorin” Shields si Joona „Natu” Leppanen. Comentariul specialiștilor va însoți meciurile difuzate în timpul DreamHack Bucharest 2015 pe canalul Twitch al PGL.
PGL Spring Tavern Tales – Program

La rândul lor şi cei mai buni jucători de Hearthstone din lume revin la București, însoțiți de câteva nume noi, toți atrași de valoarea premiilor puse în joc în turneul PGL Spring Tavern Tales: 10.000 de dolari și 115 puncte Hearthstone World Championship. 40 de jucători (calificați sau invitați) vor participa la acest turneu în toate cele trei zile ale evenimentului de la Sala Polivalentă.
Comentatori:
Marcin „Gnimsh” Filipowicz
Sebastian „Forsen” Fors
Jucători invitați:
James „Firebat” Kostesich
Petar „Gaara” Stevanovic
Aleksandr „Kolento” Malsh
Adrian „Lifecoach” Koy
Eugene „Neirea” Shumilin
Radu „Rdu” Dima
Cong „StrifeCro” Shu
Thijs „ThijsNL” Molendijk
Turneul PGL Spring Tavern Tales va fi transmis pe canalul Twitch al PGL dedicat Hearthstone.
PGL Spring Champions of the Storm – Program
În premieră pentru România va fi organizat un turneu cu echipe străine pentru Heroes of the Storm, noul joc online de strategie pe care Blizzard se pregătește să îl lanseze. Patru dintre cele mai bune echipe din Europa vor concura în PGL Spring Champions of the Storm pentru premii în valoare totală de 10.000 de euro.
Comentatori:
Thomas “Khaldor” Kilian
Christopher “Tetcher” Ivermee
Echipe:
Fnatic
Gamers2
SK Gaming
Team Liquid
Turneul PGL Spring Tavern Tales va fi transmis pe canalul Twitch al PGL dedicat jocului Heroes of the Storm.
StarLadder StarSeries XII

Bucureștiul va fi primul oraș european după Kiev care găzduiește finala turneului de Dota 2 organizat de StarLadder şi dotat cu premii în valoare de 123.000 dolari (care mai pot crește prin contribuțiile fanilor). Vizitatorii DreamHack Bucharest 2015 vor avea ocazia unică de a asista la partidele dintre cele mai bune 8 echipe de Dota 2 din lume: Team Secret, Alliance, Cloud9 și London Conspiracy; iG, ViCi Gaming; Team Malaysia; Team Tinker. În plus, va fi prima dată când echipe chinezești de Dota 2 pășesc pe o scenă din România.
Competițiile naționale

Aproximativ 300 de jucători români vor participa la DreamHack Bucharest 2015 în calitate de participanți ai competițiilor naționale organizate de PGL special pentru ei:
Cupa Școlilor la Minecraft cu două echipe calificate în finală
Cupa Liceelor la League of Legends: două echipe
Cupa Facultăților la Hearthstone: 8 jucători
PGL Spring Legends of the Rift 8 echipe – program.
PGL Arena: turnee „1 la 1” de Hearthstone, CS:GO, Dota 2, LOL și Minecraft – program.
Oferta de distracție a DreamHack Bucharest 2015 mai include de asemenea: PGL Streaming Area unde vedetele Youtube se vor întâlni cu fanii lor, PGL Arcade cu întreceri pentru împătimiţii de console, concurs cosplay cu invitați internaționali, zona BYOC (Bring your own computer), concursul DreamQuest și multe alte surprize.

Biletele pentru DreamHack Bucharest 2015 sunt disponibile în magazinul online al ComputerGames.ro. Bilete pot fi procurate și prin intermediul bilete.ro și MyTicket.ro, din magazinele Germanos, Inemdio (semnalizate „bilete.ro”), din oficiile Poștei Române, magazinele Diverta, Librăria Mihai Eminescu și Magazinul Muzica.

ASUS la Dreamhack 2014

ASUS la Dreamhack 2014

To Top