Stiri

Proiectoare pentru educație

Benq MX822ST
Benq MX822ST

Lecțiile de fizică, biologie sau chimie pot fi mult mai atractive dacă sunt folosite mijloacele moderne de învățare. Noile proiectoare BenQ destinate educației sunt echipate cu tehnologii 3D şi au o durată de viaţă a lămpii de 6.500 de ore. Noua gamă include modelele MX819ST, MW820ST, MX822ST. Modelele sunt XGA și WXGA, cu o luminozitate de până la 3.500 ANSI lumeni şi o durată de viaţă a lămpii de 10.000 ore.

Modelul BenQ MX822ST oferă proiecţie 3D de la distanţă scurtă, la rezoluţie 1024x768p (XGA). Proiectorul oferă opţiunea conectării la reţea (LAN Control, LAN Display&Audio). Pentru a spori eficienţa în mediul educaţional, proiectorul poate proiecta informaţiile stocate pe un stick USB.

Gândit special pentru utilizarea în sălile de curs, proiectorul BenQ MX822ST este prevăzut cu o serie de tehnologii şi caracteristici speciale care reduc costul total de exploatare. Astfel, proiectorul poate fi repornit instantaneu după ce a intrat în stand by, datorită opţiunii Instant Restart. Consumul de energie al lămpii este redus la aproximativ 30% atunci când proiectorul a intrat în stand by, având un consum de 0,5W. Difuzoarele încorporate asigură un sistem complet pentru utilizarea în sala de clasă, fie că e vorba de o prezentare interactivă sau de proiecţia unui film educaţional.

Benq MX822ST

Benq MX822ST

To Top