Stiri

Proiector BenQ 3D pentru bugete mici

MS517

BenQ lansează în România proiectorul MS517, primul proiector de buget care suportă imagini 3D din orice sursă de semnal.Din păcate rezoluția nativă a acestui proiector lasă de dorit.

BenQ MS517 proiectează imagini cu o diagonală de până la 7,62 metri, fiind adecvat pentru încăperi cu audienţe de până la 30-40 persoane. Este echipat cu un difuzor încorporat cu o putere de 2W, oferă posibilităţi multiple de conectare şi detectează automat sursa de semnal 3D. Interfaţa HDMI permite realizarea cu uşurinţă a conectivităţii audio şi video. Modelul are o greutate de 2.3Kg şi are meniu în limba română.

BenQ MS517 integrează o lampă cu o luminozitate de 2800 ANSI Lumeni şi o matrice cu rezoluția nativă de 800 x 600 pixeli.

Noul proiector BenQ încorporează tehnologia SmartEco care asigură un consum de energie redus cu până la 70% şi o durată de funcţionare a lămpii de 6.500 ore. Modul SmartEco pentru a maximiza economia de energie ajustează automat puterea lămpii în funcţie de conţinutul imaginii proiectate, oferind în acelaşi timp cel mai bun contrast şi luminozitate folosind minimul de energie necesară, fără compromis la calitatea proiecţiei.

Noul proiector BenQ MS517 va fi disponibil pe piaţa din România de la începutul lunii noiembrie, prin partenerii oficiali BenQ din România, la un preţ de raft recomandat de 1.899 lei.

MS517

To Top