Stiri

Proiectorul Samsung Premiere 4K beneficiază de o serie de reduceri

Samsung Premiere 4K
Samsung Premiere 4K

Piața proiectoarelor video pentru acasă a avut mult de suferit pe măsură ce televizoarele cu diagonală mare au devenit tot mai ieftine. Acestea din urmă au câștigat bătălia cu videoproiectoarele la aproape toate capitolele, inclusiv luminozitate, saturație, număr de culori sau rezoluție. Cu toate acestea, videoproiectoarele își mențin un segment îngust de clienți, ce folosesc aceste aparate în sălile de videoconferință, săli de clasă sau chiar pentru micile cinematografe din spațiile private.

Proiectorul Samsung Premiere 4K are un preț recomandat de 23.000 de lei, fiind extrem de scump chiar și pentru un videoproiector premium. Recent, pe Amazon, au existat semne că Samsung este dispus să facă o mică reducere pentru acest model ce poate proiecta o imagine 4K cu diagonala de până la 130 de inchi (330 cm).

Proiectorul are 2.800 lumeni de luminozitate, acoperă întreaga gamă de culori Rec.2020 și suportă standardul HDR10+. Cu tehnologia certificată AMD FreeSync Premium Pro, proiectorul Premiere 4K sincronizează cadrele generate de placa video fără efecte de tip tear și stutter. The Premiere poate reda conținut pe o suprafață de până la 130 de inchi, fiind poziționat foarte aproape de perete. Iar cu senzori speciali încorporați, sesizează când se apropie copiii, reducând automat luminozitatea pentru a le proteja ochii.

Prezentare video – Proiectorul Samsung Premiere 4K

To Top