Stiri

QNAP a lansat o unitate de extensie RAID cu patru sertare

QNAP TR-004
QNAP TR-004

QNAP Systems a lansat recent TR-004, o unitate de extensie RAID a stocării, cu patru sertare, ce poate fi atașată la un calculator sau la un server NAS prin intermediul USB 3.0 Type-C. Multifuncționalul TR-004 poate fi utilizat pentru a adăuga spațiu la serverul NAS și poate servi, de asemenea, ca stocare RAID hardware pentru PC-uri și serverele NAS.

TR-004 oferă flexibilitate înaltă pentru utilizatori și posibilitatea convenabilă de partajare a fișierelor între platforme, comportându-se ca o opțiune intuitivă de stocare de înaltă eficiență. TR-004 suportă configurații de stocare individuale JBOD și RAID 0/1/5/10. Utilizatorii de QNAP NAS pot folosi TR-004 împreună cu serverul lor NAS, incluzând setarea parametrilor RAID și crearea unor volume de stocare prin utilizarea aplicației “Storage and Snapshots” peste sistemul de operare QTS.

QNAP TR-004

QNAP TR-004

Alternativ, TR-004 poate fi utilizat ca un dispozitiv de stocare externă pentru serverul NAS. TR-004 poate fi utilizat, de asemenea, împreună cu calculatoarele personale pentru a facilita partajarea fișierelor, având suport pentru sistemul de fișiere exFAT. Calculatoarele utilizatorilor, ce au opțiuni limitate de extindere a stocării, pot folosi TR-004 ca unitate de extensie, iar un program utilitar specializat QNAP External RAID Manager (Windows/macOS) îi poate ajuta pentru a vizualiza starea discurilor, schimbarea configurației RAID, verificarea jurnalelor și update-ul de firmware al modelului TR-004.

Jason Hsu, manager de produs în cadrul QNAP, a declarat: “The TR-004 este noua opțiune pentru extinderea NAS și DAS, un singur dispozitiv fiind disponibil în două domenii. În timp ce utilizatorii existenți de QNAP NAS pot adăuga spațiu de stocare la serverul lor cu TR-004, utilizatorii de PC pot achiziționa dispozitivul, ca mai târziu să cumpere serverul NAS și să folosească în continuare unitatea TR-004 pentru o eficiență maximă a costurilor.”

Un comutator DIP aflat pe spatele unității poate schimba configurația discurilor de pe dispozitiv. Există indicatoare pentru stare, buton de realizare a copiilor printr-o apăsare și buton de eject, ce face operațiile mai intuitive. Atunci când gazda PC/NAS intră în modul sleep, se oprește sau se deconectează, TR-004 va intra în modul sleep și va economisi energie. Pentru modelele QNAP NAS compatibile și modurile de utilizare, vă rugăm să vizitați https://www.qnap.com/go/product/tr-004.

Disponibilitate

TR-004 este deja disponibil. Pentru mai multe informații și o vedere mai largă a întregii linii QNAP, vă rugăm să vizitați www.qnap.com.

To Top