Stiri

QNAP a lansat QTS 4.3.4, o actualizare ce îmbunătățește performanțele NAS-urilor și protecția prin snapshot-uri

QNAP TS-1277
QNAP TS-1277

QNAP Systems a lansat oficial versiunea QTS 4.3.4 a sistemului ce rulează pe dispozitivele Turbo NAS. Urmărind „Esența Stocării”, actualizarea le conferă serverelor QNAP un plus de peformanță, capacități multifuncționale și o securitate îmbunătățită.

QNAP satisface nevoile curente din IT făcând imaginile de tip „snapshot” mult mai accesibile (fiind disponibile și pe serverele cu doar 1GB RAM), pentru a ajuta utilizatorii în atenuarea eficientă a impactului atacurilor de tip ransomware. Totodată, QNAP urmărește tendințele din IT, mergând dincolo de stocare către procesarea grafică, Internet of Things și alte tehnologii noi ce dezvoltă experiențele multimedia,” a spus Tony Lu, Product Manager QNAP. „Dezvoltarea continuă a sistemului QTS sporește potențialul NAS-urilor QNAP, asigurându-le un rol de bază în satisfacerea cerințele curente și viitoare ale infrastructurii IT„, a adăugat acesta.

Mai multe informații despre QTS 4.3.4 pot fi găsite la adresa QNAP.com/QTS/4.3.4/en, iar o prezentare video este disponibilă aici: youtube.com/watch?v=Kl5f4lPf7Rk.

Prezentare QNAP QTS 4.3.4

Aplicații noi și principalele facilități din QTS 4.3.4:

Stocarea performantă și administrarea imaginilor „snapshot”

Un nou Storage & Snapshots Manager: Subliniază importanța paralelismului între managementul stocării și protecția prin imagini „snapshot”, oferind un design mai cuprinzător și mai intuitiv. Tipurile de volume și LUN sunt ușor de identificat, iar toate versiunile „snapshot”-urilor și ora/data efectuării lor sunt înregistrate precis.

„Snapshot”-uri pentru NAS-urile bazate pe arhitectura ARM: „Snapshot”-urile bazate pe blocuri oferă o soluție rapidă și ușoară de back-up și recuperare a datelor pentru protecția împotriva pierderii de date și a eventualelor atacuri de tip malware. NAS-urile QNAP cu procesoare AnnapurnaLabs suportă „snapshot”-uri chiar și în configurații cu doar 1GB RAM.

Snapshot Shared Folder: Timpul de recuperare a directoarelor este redus la doar câteva secunde.

Tehnologia de accelerare globală a SSD-urilor: Un singur volum SSD sau RAID de SSD poate fi partajat cu toate volumele/iSCSI LUNs pentru un cache read-only sau read-write, echilibrând nevoile de eficiență și capacitate.

RAID 50/60: Ajută la găsirea unui echilibru între capacitate, protecție și performanță pentru NAS-uri de mare capacitate cu suport pentru mai mult de 10 discuri.

Intelligent Qtier™ 2.0 auto-tiering: Qtier poate fi configurat în orice moment; adaugă capabilități IO Aware pentru stocarea nivelată pe SSD-uri pentru a menține un spațiu rezervat de tip cache pentru deservirea operațiunilor I/O în timp real.

Cea mai inteligentă soluție NAS pentru gestionarea fișierelor
File Station acceptă acces direct prin USB la dispozitivele mobile: Prin conectarea dispozitivelor mobile la NAS, FileStation administrează stocarea, gestionează și poate partaja fișierele. Conținutul „snapshot”-urilor poate fi accesat direct în File Station.

Soluție totală pentru gestionarea fișierelor digitale: OCR Converter extrage text din imagini; Qsync permite sincronizarea datelor între dispozitive pentru condiții optime de muncă în echipă; Qsirch facilitează căutarea full-text a fișierelor, iar Qfiling automatizează organizarea fișierelor. QNAP a îmbunătățit serviciile de procesare și de gestiune a datelor, de la stocare la administrare, digitalizare, sincronizare, căutare și arhivare.

Îmbunătățirea procesării de imagini și a performanțelor VM
Calcul accelerat prin utilizarea de plăci GPU PCIe: Plăcile video ajută la îmbunătățirea eficienței de procesare a imaginii a QTS; utilizatorii pot utiliza portul HDMI de pe placa video pentru afișarea HD Station sau Linux Station; Tehnologia GPU Passthrough consolidează capacitățile mașinilor virtuale în Virtualization Station.

Soluții fiabile și flexibile de back-up & recuperare
Lansarea oficială a Hybrid Backup Sync: Consolidează operațiunile de back-up, restaurare și sincronizare, ușurând transferul de date către spații locale, la distanță sau în cloud.

Performanțe optime pentru NAS fără întreruperi
Instrumentul de optimizare a NAS-ului, Qboost, ajută la monitorizarea resurselor de memorie, eliberarea resurselor de sistem și programarea activității aplicațiilor pentru creșterea productivității.

O experiență multimedia mai bună
Suport pentru fotografii și clipuri video la 360 de grade: File Station, Photo Station și Video Station permit afișarea la 360 de grade a fotografiilor și videoclipurilor; Qfile, Qphoto și Qvideo acceptă de asemenea, formatul de vizualizare la 360 de grade.

Streaming Media către VLC Player: Utilizatorii pot instala QVHelper pe computerul lor pentru a face streaming de fișiere multimedia de la un NAS QNAP la VLC player.

Control multimedia multi-zonal prin Cinema28: Fișierele media de pe NAS sunt administrate central pentru streaming către dispozitivele conectate prin HDMI, USB, Bluetooth, DLNA, Apple TV, Chromecast și altele.

Aplicații IoT securizate, private și convenabile
IoT în cloud privat: QButton personalizează acțiunile butoanelor de pe telecomanda QNAP (RM-IR004) pentru a reda liste de muzică, pentru a vizualiza un canal de supraveghere video sau pentru a reporni/opri NAS-ul. QIoT Suite Lite oferă module practice de dezvoltare pentru accelerarea implementării și stochează datele aferente IoT pe NAS-ul QNAP. IFTTT Agent permite crearea de applet-uri NAS pentru interconectarea diverselor dispozitive și servicii Internet pentru o interoperabilitate simplă, dar puternică.

To Top