Stiri

QNAP a lansat TS-431XeU, un NAS de rack cu conectivitate 10GbE

QNAP TS-431XeU
QNAP TS-431XeU

QNAP a lansat TS-431XeU, un server de stocare ce poate fi instalat în cabinetele metalice. Având o formă compactă de 1U și o adâncime redusă, TS-431XeU este ideal pentru companiile mici și mijlocii ce au nevoie de o stocare stabilă, sigură și rapidă. Disponibil în versiuni cu 2GB și 8GB RAM, noul NAS este echipat cu un port SFP+ 10GbE pentru conexiuni de mare viteză.

TS-431XeU cu montare în rack are o carcasă scurtă de 291 mm, economisind spațiul necesar pentru ventilare și cablare, facilitând implementarea flexibilă. Combinând hardware-ul performant și un software eficient din punct de vedere financiar, TS-431XeU este o soluție de stocare avansată pentru companiile mici și mijlocii.

Cu un nivel de zgomot de numai 20.3dB și un consum de 12.42W (în mod așteptare) sau 30.99W (activ), TS-431XeU este silențios și prietenos cu mediul înconjurător, fiind ideal pentru a reduce costurile totale de exploatare (TCO).

QNAP TS-431XeU

QNAP TS-431XeU

Grație unei cooperări strânse dintre QNAP și Annapurna Labs, o companie Amazon, TS-431XeU este echipat cu cele mai avansate funcții snapshot. Disponibile în mod normal numai pe modelele NAS mult mai avansate, copiile snapshot formează un plan complet de recuperare în caz de dezastru și pot fi de ajutor în minimizarea impactului atacurilor ransomware. (Suportul snapshot va fi adăugat pe TS-431XeU odată cu firmware-ul anunțat QTS 4.3.4.)

TS-431XeU cu procesor quad-core include criptare accelerată hardware, caching SSD și un port SFP+ 10GbE, oferindu-le utilizatorilor o stocare sigură, de înaltă performanță. TS-431XeU este ideal pentru backup-ul fișierelor, recuperarea în caz de dezastru și pentru susținerea aplicațiilor cloud private.

“Designul cu adâncime redusă permite implementarea flexibilă, cu o amprentă diminuată, ” a declarat Joan Hsieh, manager de produs în cadrul QNAP.“Portul integrat SFP+ 10GbE le permite utilizatorilor să folosească pe deplin avantajele rețelelor 10GbE pentru susținerea unor aplicații precum containere, streaming și supraveghere video,” a mai adăugat acesta.

TS-431XeU suportă funcția Container Station, furnizându-le dezvoltatorilor IoT un avantaj în dezvoltarea și implementarea aplicațiilor. Container Station integrează în mod exclusiv soluțiile de virtualizare LXC și Docker și dispune de platforma QIoT Containers, care odată cuplată cu potențialul de stocare al TS-431XeU, furnizează o soluție IoT cloud privată, ideală, cu nenumărate aplicații containerizate pentru dezvoltatori, pentru inițializarea microserviciilor.

TS-431XeU reprezintă o soluție cuprinzătoare pentru stocarea datelor, back-up, partajare și management centralizat. Acesta suportă partajarea fișierelor între platforme Windows, Mac și Linux/UNIX, backup Windows și laptop/desktop Mac, RTRR (Real-Time Remote Replication) cu versionarea backupului, rsync și backup către servicii flexibile de stocare în cloud. TS-431XeU poate fi utilizat ca un server VPN sau VPN Client pentru a securiza accesul în rețea. Motorulul de căutare Qsirch ajută la identificarea rapidă a fișierelor, iar Qsync oferă multiple metode pentru sincronizarea fișierelor și partajarea grupurilor de fișiere, îmbunătățind colaborarea în proiectele pe echipe. QmailAgent permite centralizarea multiplelor conturi de email și simplificarea administrării zilnice, iar Surveillance Station furnizează o soluție profesională de supraveghere video cu camere IP.

QNAP TS-431XeU

QNAP TS-431XeU

Capacitatea de stocare a modelului TS-431XeU poate fi crescută prin conectarea unor unități de extensie QNAP (UX-1200U-RP cu 12 sertare sau UX-800U-RP cu 8 sertare) furnizând o capacitate totală de până la 24 de unități.

Specificații principale

TS-431XeU-2G: 4 sertare, montabil în rack (1U), RAM DDR3 SODIMM 2GB (extensibil la 8GB)
TS-431XeU-8G: 4 sertare, montabil în rack (1U), RAM DDR3 SODIMM 8GB
Adâncime redusă, model NAS cu montare în rack; procesor Annapurna Labs Alpine AL-314 quad-core 1.7 GHz Cortex-A15, HDD/SSD hot-swappable 2.5”/3.5” SATA 6Gbps; 1x 10 Gigabit SFP+; 2x Gigabit RJ45; 4x USB 3.0

Disponibilitate

TS-431XeU este disponibil la comandă. Pentru mai multe informații despre acest model, precum și despre întreaga linie QNAP, vă rugăm să vizitați www.qnap.com.

To Top