Stiri

QNAP a lansat TS-453mini, un NAS compact și silențios pentru birouri și camere de studiu

QNAP TS-453mini
QNAP TS-453mini

QNAP a lansat TS-453mini, o unitate NAS verticală, cu patru sertare, potrivită pentru birourile ce suferă din cauza lipsei de spațiu. Cu un design glossy, noul model încorporează funcții și aplicații de ultimă oră pentru a oferi stocare, backup, partajare, sincronizare de date și divertisment. TS-453mini permite instalarea facilă și rapidă a hard disk-urilor, accesul ușor pentru upgrade-ul RAM, având o ventilație silențioasă pentru eliminarea căldurii și indicatoare LED cu luminozitate ajustabilă.

“Designul vertical, eficient, arhitectura simplificată și procedura de instalare prin HDMI pentru o configurare mai ușoară demonstrează atenția noastră pentru oferirea unei experiențe de utilizare cât mai bune în mediul desktop”, a spus Jason Hsu, manager de produs în cadrul QNAP.

QNAP TS-453mini

QNAP TS-453mini

TS-453mini aduce mai multe inovații în arhitectura hardware, printre care ventilația compactă și silențioasă ce ajută la eliminarea căldurii și reducerea acumulărilor de praf, posibilitatea de montare a hard disk-urilor de 3.5 inci, fără șuruburi, prin utilizarea unei clape magnetice și un capac accesibil aflat în partea de jos pentru upgrade-ul memorie RAM cu minimum de efort.

Utilizatorii pot instala rapid unitatea NAS prin intermediul HDMI, fără a fi necesară o conexiune la rețea și fără a apela la proceduri complicate sau la personal specializat. TS-453mini dispune, de asemenea, de un indicator LED elegant pentru notificarea stării sistemului. Utilizatorii pot ajusta luminozitatea indicatorilor luminoși, în funcție de mediul ambiental și chiar să programeze diminuarea automată a intensității luminii atunci când se impune.

Motorizat de un procesor Intel Celeron 2.0GHz, quad-core, cu 8GB sau 2GB de memorie RAM DDR3L (upgradabil la 8GB) și două porturi Gigabit LAN, TS-453mini este o unitate NAS puternică ce oferă un transfer de 220 MB/s. Capacitatea sa de stocare poate fi extinsă în mod flexibil până la 96 TB (8TB pe unitate) prin conectarea unei unității de extensie UX-800P cu 8 sertare.

Utilizatorii pot folosi TS-453mini ca un mini-PC grație tehnologiei QvPC. Prin simpla conectare a unei tastaturi, a unui mouse și a unui ecran cu HDMI, utilizatorii accesează datele stocate în mod direct, pot rula aplicații multiple pe mașini virtuale bazate pe Windows/Linux/UNIX/Android, pot naviga pe internet, se pot bucura de filme 1080p cu sunet 7.1 sau de monitorizarea camerelor de supraveghere cu Surveillance Station.

QNAP TS-453mini

QNAP TS-453mini

Capacitățile de transcodare în timp real și offline permit rularea fluidă a conținutului video pe numeroase dispozitive indiferent de limitările de bandă. Aplicația Signage Station furnizează programe office mai practice, cu o mulțime de instrumente pentru promovarea serviciilor business prin materiale animate și actualizarea conținutului în timp util. TS-453mini oferă un suport cuprinzător pentru aplicațiile office obișnuite.

NAS-ul suportă soluții de virtualizare VMware, Microsoft și Citrix pentru a simplifica administrarea stocării virtualizate și permite partajarea datelor între diverse platforme. Suportul pentru serviciile de directoare Windows AD, LDAP și Windows ACL îmbunătățește eficiența setării permisiunilor de acces. TS-453mini poate funcționa ca un controler de domeniu pentru Windows și oferă soluții flexibile de backup pentru utilizatorii de Windows și Mac și soluții de recuperare a datelor incluzând RTRR, rsync și salvarea datelor în cloud.

Specificații principale QNAP TS-453mini

TS-453mini: Design vertical, 4 sertare; procesor quad-core Intel Celeron 2.0GHz (frecvență top până la 2.41GHz), RAM 8GB/2GB DDR3L (max. 8GB); Unități de stocare 3.5”/2.5” SATA HDD/SSD, Unități hot-swappable; 3x USB 3.0; 2x USB 2.0; 2x Gigabit LAN; 1x HDMI v1.4a; Senzor IR

QNAP TS-453mini

QNAP TS-453mini

To Top