Stiri

QNAP anunță o nouă versiune a aplicației de karaoke OceanKTV 1.1, cu suport pentru streaming YouTube

QNAP TS-451+
QNAP TS-451+

QNAP anunță versiunea 1.1 a aplicației de karaoke OceanKTV pentru serverele de stocare în rețea, adăugând multe dintre funcțiile solicitate de utilizatori după prima prezentare, în ianuarie 2016. OceanKTV 1.1 adaugă suportul pentru streamingul YouTube, permițând utilizatorilor să acceseze un număr nelimitat de videoclipuri muzicale. Streamingul oferă utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de muzică într-un mod cât mai convenabil, fără a fi necesară descărcarea videoclipurilor, economisindu-se timp și spațiu de stocare.

“OceanKTV 1.1 adaugă și posibilitatea de a reduce vocea din clipurile muzicale și furnizează o listă largă de melodii. Utilizatorii pot să adauge propria listă din YouTube direct pe OceanKTV și să-și creeze propriile colecții.”, a declarat Marcus Yang, manager de produs pentru QNAP NAS.

OceanKTV oferă o experiență relaxantă, având multe dintre funcțiile întâlnite pe consolele pentru DJ, incluzând solicitarea melodiilor, intercalări, controlul volumului, efecte sonore, comutarea audio și funcții suplimentare pentru controlul sunetului. OceanKTV furnizează și un instrument util pentru de administrare, permițând utilizatorilor să importe fișierele muzicale pentru karaoke și să le stocheze în propriile colecții. Împreună cu streamingul YouTube, melodiile pot fi identificate mai ușor pentru a fi rulate.

QNAP TS-451+

QNAP TS-451+

QNAP NAS are o capacitate mare pentru stocarea și administrarea a mii de clipuri muzicale la rezoluție 1080p. Tehnologia QvPC, proprietară QNAP, facilitează vizionarea pe TV a clipurilor pentru karaoke, oferind cea mai bună experiență posibilă. OceanKTV Client transformă dispozitivele cu iOS și Android, telefoanele și tabletele în instrumente de control de la distanță, pentru un acces mai bun la comenzi.

Aplicația OceanKTV este compatibilă cu mai multe modele QNAP NAS cu Audio Box. Acest dispozitiv include doi conectori de 6.3mm, permițând utilizarea a două microfoane dinamice pe o gamă mai largă de modele QNAP NAS.

QNAP Audio Box

QNAP Audio Box

Versiunea OceanKTV Client cu suport pentru streamingul YouTube va fi lansată în curând.

Modele suportate

Aplicația OceanKTV 1.1 este compatibilă cu seriile: TS-x51, TS-x51+, TS-x51A, TS-x53 Pro, TS-x53S Pro, TS-x53A, TBS-453A, TS-453mini, TVS-x63, TS-x70, TS-x70 Pro, TVS-x71, TVS-x71T, TVS-x82 și TVS-x82T.

Disponibilitate & Compatibilitate

OceanKTV 1.1 este disponibil în magazinul de aplicații QTS App Center. OceanKTV Client pentru Android este disponibil în Google Play; versiunea pentru iOS este disponibilă în App Store.

To Top