Stiri

QNAP continuă parteneriatul cu AMD și anunță noul Turbo NAS TS-563 cu 5 sertare

QNAP TS-563
QNAP TS-563

Având integrat un chipset AMD quad-core din seria G, tactat la 2GHz și până la 16GB de memorie RAM, noul NAS TS-563 dispune de criptare AES-NI accelerată hardware, accelerare cu SSD cache, virtualizare AMD-V și opțional conectivitate 10GbE, ce permite afacerilor mici și mijlocii să-și creeze propriul cloud, potrivit pentru aplicațiile solicitante și rețelele de mare viteză.

Prezentat în premieră la Computex Taipei 2015, TS-563 va fi disponibil la un preț atractiv pentru a maximiza rata de returnare a investiției (ROI).

„TS-563 este cel mai accesibil NAS QNAP quad-core, 10GbE, cu criptare accelerată hardware și suport pentru mașini virtuale. Acesta este o soluție NAS scalabilă, concepută pentru optimizarea aplicațiilor de business și satisfacerea cerințelor de stocare de date, oferind în același timp conexiune 10GbE pentru profesioniști și organizațiile atente la buget”, a declarat Jason Hsu, manager de produs la QNAP.

„Suntem bucuroși să extindem colaborarea noastră cu QNAP pentru a aduce pe piață soluții NAS inovatoare”, a spus Dilip Ramachandran, director senior al departamentului de marketing al AMD Embedded Solutions. „Chipseturile AMD din seria G oferă o soluție eficientă energetic care livrează performanțe ridicate la un cost atractiv. Împreună cu QNAP, aceasta devine o alegere perfectă pentru clienții ce doresc o unitate NAS”.

Motorizate de chipseturile AMD Embedded din seria G, 64 biți, quad-core la 2.0GHz, cu 2GB/8GB memorie RAM DDR3 (upgradabilă la 16GB), cuplate cu suportul SATA 6Gb/s și porturile LAN 2 x 1GbE (extensibile la 4 x 1GbE sau 2 x 1GbE + 2 x 10GbE), unitățile TS-563 oferă viteze ridicate de până la 1.056 MB/s pentru citirea secvențială în configurația 2 x 10GbE pentru aplicațiile multi-tasking. Motorul hardware de criptare AES-NI furnizează performanțe de neegalat la citirea secvențială de peste 1.421 MB/s, criptând total volumele de date cu AES-256 bit. Performanțele sistemului sunt accelerate în timp ce asigură securitatea datelor sensibile.

Având suport pentru tehnologia AMD-V, QNAP TS-563 poate rula mașini virtuale cu sisteme de operare Windows, Linux, UNIX și Android. Virtualization Station oferă numeroase funcții incluzând capturi, VM import/export, permisiuni pentru utilizatori și multe altele. Utilizatorii pot accesa mașinile virtuale prin intermediul browserelor web sau prin clienți remote desktop.

TS-563 oferă o gamă largă de aplicații business și este ideal pentru afacerile mici și mijlocii care doresc să-și construiască un cloud privat securizat. Acesta suportă soluții de virtualizare VMware, Citrix și Microsoft, simplificând managementul stocării virtualizate și facilitând virtualizarea aplicațiilor.

QNAP TS-563

QNAP TS-563

Partajarea între platforme pentru utilizatorii de Windows, Mac și Linux/UNIX transformă TS-563 într-o soluție centralizată de stocare pentru companii. Serviciile de directoare Windows AD, LDAP și suportul Windows ACL îmbunătățesc eficiența setării permisiunilor. TS-563 poate funcționa ca un controler de domeniu Windows oferind soluții flexibile de backup pentru utilizatorii de Windows și Mac precum și soluții de recuperare a datelor în caz de dezastru incluzând Real-Rime Remote Replication (RTRR), rsync și backup în cloud.

Prin instalarea Surveillance Station, TS-563 devine un centru profesional de monitorizare video, înregistrare a sunetului și a imaginilor și redarea înregistrărilor. Aceasta oferă gratuit patru canale pentru camere IP iar utilizatorii pot extinde în mod flexibil sistemul cu până la 40 de canale, cumpărând licențele adiționale.

TS-563 acceptă până la două unități de extensie QNAP (UX-800P cu 8 sertare sau UX-800P cu 5 sertare) pentru a extinde spațiul de stocare până la 21 de drive-uri (168TB capacitate brută cu hard disk-urilor de 8TB), oferind funcții avansate pentru configurația volumelor. Companiile pot să extindă capacitatea de stocare pentru a veni în întâmpinarea aplicațiilor mari consumatoare de date cum ar fi sistemele de supraveghere, arhivarea datelor, emisiuni TV și multe altele.

Specificații principale QNAP TS-563:

TS-563-2G: 2GB DDR3 RAM (2GB x1)
TS-563-8G: 8GB DDR3 RAM (8GB x1)
Procesor AMD embedded, Seria G, quad-core 2.0GHz, RAM DDR3 SO-DIMM extensibil până la 16GB DDR3; HDD/SSD hot-swappable 2.5″/3.5″ SATA 6Gbps, 5 x USB 3.0; 2 x Gigabit LAN; 1 x PCle slot de extensie pentru adăugarea porturilor LAN 10GbE sau 1GbE.

Disponibilitate

Noul TS-563 Turbo NAS va fi disponibil în săptămânile următoare. Pentru mai multe informații privind noul produs, precum și seria completă TS-563 Turbo NAS, vă rugăm să vizitați https://www.qnap.com/i/en/.

QNAP TS-563

QNAP TS-563

To Top