Stiri

QNAP în parteneriat cu CloudFuze oferă o soluție de transfer de date în multi-cloud

QNAP Systems și CloudFuze
QNAP Systems și CloudFuze

QNAP Systems și CloudFuze – partener oficial de tehnologie – le furnizează clienților soluții de transfer de date în multi-cloud. Având sediul în Statele Unite ale Americii, CloudFuze le permite utilizatorilor individuali și companiilor să migreze fișierele cloud și conturile de utilizatori, inclusiv să administreze migrările unor corporații mari.

CloudFuze le permite utilizatorilor să acceseze, să partajeze, să migreze și să administreze orice fișier localizat într-unul din peste 40 de servicii cloud (consumer sau business) de pe orice dispozitiv, cu o singură autentificare. QNAP a integrat CloudFuze în aplicațiile HBS și HybridMount de la QNAP pentru a le oferi utilizatorilor acces rapid la serviciile CloudFuze, simplificând sarcinile de salvare a datelor din cloud în cloud sau de sincronizare.

“Tot mai multe strategii de recuperare și back-up ale organizațiilor operează atât pe platforme fizice, cât și pe platforme cloud. Prin parteneriarul cu CloudFuze, QNAP vine în întâmpinarea clienților care caută soluții de lucru simplificate, pentru a transfera sau a face backup de date dintr-un cloud în altul, cu soluția de sincronizare optimizată Cloud-to-Cloud de la CloudFuze”, afirmă Andrei Stîncășeanu, Territory Sales Representative QNAP Systems pentru Romania și Balcani.

Clienții QNAP NAS își pot crea un cont CloudFuze pentru a transfera datele lor, inclusiv fișierele, utilizatorii și permisiunile, într-un serviciu cloud la alegere. Cloudfuze suportă mai mult de 40 de furnizori de servicii cloud, incluzând platforme de stocare de top precum Microsoft Azure, Google Cloud și AWS.

Fără să acceseze sau să stocheze datele utilizatorilor, CloudFuze furnizează o infrastructură robustă bazată pe web și capacități tehnice pentru abordarea efortului de migrare și gestionare a riscului. Cu viteze de transfer de fișiere care depășesc mai mulți terabytes pe zi, platforma de management CloudFuze poate transfera un volum de date de petabytes în doar câteva săptămâni, în loc de luni.

To Top