Stiri

QNAP lansează QVR Pro, soluția profesională de supraveghere video cu capacități extinse de stocare

QNAP QVR Pro Client
QNAP QVR Pro Client

QNAP Systems a lansat QVR Pro, o aplicație de supraveghere video, ce rulează alături de sistemul de operare NAS ca un mediu de operare independent. QVR Pro transformă NAS-ul QNAP într-o soluție NVR profesională având avantajele capacității de stocare extinse a serverului și integrarea cu o gamă largă de dispozitive IoT pentru îmbunătățirea experienței de lucru. QNAP a lansat, de asemenea, o versiune pentru mobil a QVR Pro Client, furnizând utilizatorilor un instrument convenabil de administrare și monitorizare, atunci când se află în mișcare.

“QVR Pro reprezintă punctul culminant al cunoștințelor acumulate timp de peste 10 ani, în urma sugestiilor primite de la utilizatorii soluțiilor QNAP NVR. Prin QVR Pro vrem să le oferim o experiență de utilizare îmbunătățită, funcții avansate și încorporarea funcționalităților NAS – incluzând monitorizarea și managementul între platforme, concepte CMS, capacități de preluare a erorilor, stocare extensibilă și multe altele,” a declarat Alan Kuo, manager de produs în cadrul QNAP.

Stocare independentă și scalarea capacității
QVR Pro are o „zonă de stocare dedicată” pe serverul NAS ce asigură faptul că spațiul este rezervat în totalitate pentru QVR Pro, iar performanțele nu vor fi afectate de alte aplicații instalate. Pe măsură ce nevoia de spațiu de stocare va crește, utilizatorii vor putea extinde cu ușurință capacitatea totală prin conectarea la NAS a unităților de extensie QNAP sau prin utilizarea spațiului liber de pe un alt server NAS.

QNAP QVR Pro Client

QNAP QVR Pro Client

Sistem inteligent pentru administrarea evenimentelor
Numeroasele API-uri QNAP ajută utilizatorii să integreze o gamă largă de camere, configurând alertele și înregistrările. Dispozitivele IoT pot fi, de asemenea, utilizate pentru a transforma sistemul de supraveghere într-unul mai sigur și mai inteligent.

Instrumente puternice de administrare și suport
QVR Pro suportă mii de modele de camere de la peste 140 de mărci și o varietate de formate de imagine, permițându-le utilizatorilor să construiască rapid diferite soluții de supraveghere, croite pentru mediul lor, în timp ce au acces la instrumente de administrare convenabile. Utilizatorii pot cauta camerele din diferite rețele, pot adăuga/administra camerele în loturi, pot utiliza camere la 360 de grade și pot aloca camerelor interfețe de rețea dedicate.

Alocarea spațiului în mod flexibil și capacități de preluare a erorilor
Utilizatorii pot aloca capacitățile de stocare și pot atașa un spațiu dedicat pentru fiecare cameră, în funcție de scopul și importanța zonei monitorizate. Pentru a asigura înregistrarea neîntreruptă, utilizatorii pot seta un volum liber pentru spațiu de stocare. Dacă volumul original eșuează, înregistrarea poate fi stocată pe volumul liber.

Monitorizare și management între platforme cu QVR Pro Client
QVR Pro Client poate fi instalat pe dispozitivele cu Windows și Mac sau în HD Station pe QNAP NAS. Utilizatorii pot trece ușor între urmărirea în direct a imaginilor sau rularea celor înmagazinate, preluând complet controlul asupra ariilor monitorizate. Noua aplicație pentru mobil furnizează numeroase moduri ce îi permit utilizatorului să monitorizeze canale multiple în mod simultan, atunci când se află în mișcare.

Disponibilitate
QVR Pro poate fi descărcat din magazinul de aplicații QTS App Center. QVR Pro Client este disponibil pentru QNAP HD Station (instalat prin HD Station), Desktop (Windows, Mac și Ubuntu) și dispozitivele mobile (Android și iOS).

Cerințe pentru sistemul NAS:

  • NAS QNAP bazat pe procesoare x86 (64-bit) cu cel puțin 4GB memorie RAM (8GB recomandat)
  • Sistem de operare QTS 4.3.3 (sau o versiune mai nouă)
  • Necesită instalarea Container Station 1.7.2551 (sau o versiune mai nouă) înainte de utilizarea QVR Pro
To Top