Stiri

QNAP lansează seria TVS-ECx80U-SAS-RP echipată cu procesoare Intel Xeon

QNAP TVS-EC2480U-SAS-RP
QNAP TVS-EC2480U-SAS-RP

QNAP lansează noua serie de unități NAS TVS-ECx80U-SAS-RP, montabile în rack, cu conectivitate 40GbE și compatibilitate SAS 12Gbps. Disponibile în versiuni cu 24, 16, 15 și 12 sertare, noile modele sunt compatibile cu unitățile de extensie de înaltă densitate REXP-1620U-RP și REXP-1220U-RP SAS RAID 12Gbps. Beneficiind de tehnologia Qtier, ce activează Auto Tiering pentru optimizarea și stocarea eficientă a datelor, seria TVS-ECx80U-SAS-RP ajută companiile să economisească renunțând la tehnologiile flash costisitoare, dar bucurându-se totuși de performanțe excepționale pentru aplicații și de un cost total de utilizare mai redus.

Seriile TVS-ECx80U-SAS-RP sunt modele de top, recunoscute în industrie, ce suportă Auto Tiering pentru a oferi optimizarea permanentă a datelor pe SSD-uri de înaltă performanță, unități SAS 12Gbps și discuri SATA de înaltă capacitate.

Tehnologia Qtier de la QNAP activează optimizarea automată a stocării pentru seriile TVS-ECx80U-SAS-RP, permițând datelor solicitate să fie plasate pe discul potrivit, la momentul potrivit, conform frecvenței de accesare,” spune Alan Lin, manager de produs în cadrul QNAP. “Noile serii NAS realizează stocarea optimă și eficientă a datelor pentru creșterea performanței, fiind cea mai bună soluție de stocare, în special pentru mediile virtualizate ce implică modificarea dinamică a încărcării.

Seriile TVS-ECx80U-SAS-RP sunt motorizate de procesorul Intel Xeon E3 v3 quad-core cu 16GB DDR3 sau 8GB DDR3 ECC, pentru a oferi performanțe înalte de până la 3.800+ MB/s și 268.100+ IOPS. Acestea suportă conectivitate 10GbE și dispun de module mSATA de 256GB pentru caching, îmbunătățind fluxul de lucru al aplicațiilor ce solicită un număr de acțiuni IOPS.

Suportul pentru hard diskurile SAS 12Gbps crește în mod remarcabil performanța I/O a discurilor și oferă fiabilitate ridicată pentru transmisia de date și pentru stocare, ” a adăugat Lin.

Suportând adaptoarele Mellanox ConnectX-3 Pro, cu conectivitate Gigabit Ethernet 10/40/56, seriile TVS-ECx80U-SAS-RP pot obține un flux de date semnificativ mai ridicat pentru performanțe înalte în aplicații I/O integrate și accelerarea virtualizării.

Dispunând de scalabilitate ridicată, seriile TVS-ECx80U-SAS-RP suportă extensie online prin conectarea a până la opt unității QNAP RAID (REXP-1620U-RP și REXP-1220U-RP) pentru a extinde în mod flexibil spațiul total la peste 1 PB capacitate brută (în funcție de model). QTS Storage Manager poate fi utilizat pentru a administra întreaga capacitate a unității NAS și pentru a crea rapid imagini ale volumelor/LUN pentru back-up-ul facil, restaurarea și clonarea datelor.

QNAP TVS-EC2480U-SAS-RP

QNAP TVS-EC2480U-SAS-RP

Noile serii compatibile SAS dispun de cel mai nou sistem de operare QTS 4.2 și furnizează multe aplicații de virtualizare. Utilizatorii pot rula multiple aplicații peste mașini virtuale bazate pe sisteme Windows/Linux/UNIX/Android instalate pe NAS cu Virtualization Station. Aceștia pot opera multiple sisteme Linux izolate pe NAS, precum și să descarce aplicații din Docker Hub Registry prin utilizarea Container Station, ce integrează tehnologiile de virtualizare LXC și Docker. De asemenea, poate fi simplificată administrarea stocării virtuale pentru soluțiile de virtualizare VMware, Microsoft și Citrix.

Seriile TVS-ECx80U-SAS-RP includ aplicații cuprinzătoare pentru mediul business și sunt ideale pentru întreprinderi și organizații, pentru a-și construi un cloud privat și securizat. Partajarea informațiilor între platforme pentru utilizatorii de sisteme Windows, Mac și Linux/UNIX face din seriile TVS-ECx80U-SAS-RP o soluție centralizată de stocare pentru un număr mare de utilizatori. Suportul pentru serviciile Windows AD, LDAP și Windows ACL îmbunătățește eficiența setării permisiunilor. Acesta lucrează și ca un controler de domenii pentru Windows și oferă soluții flexibile de backup pentru Windows și Mac și soluții de recuperare în caz de dezastru cu RTRR, rsync și backup în cloud.

QNAP furnizează aplicații variate pentru îmbunătățirea productivității, incluzând Qsirch pentru căutarea rapidă a datelor pe NAS prin motorul ce furnizează rezultate aproape în timp real pentru căutări text, Qsync ce suportă configurarea centralizată și poate șterge de la distanță folderul Qsync, Q’center pentru administrarea centralizată a mai multor unități QNAP NAS și Gmail Backup pentru arhivarea emailurilor importante pe NAS.

Seriile TVS-ECx80U-SAS-RP vin însoțite de 5 ani garanție, cu 3 ani garanție acordată la nivel global, fără niciun cost suplimentar. Această garanție, acordată în premieră, demonstrează atenția pe care QNAP o acordă cerințelor companiilor pentru operarea continuă și neîntreruptă a serviciilor destinate clienților.

Specificațiile principale ale seriei TVS-ECx80U-SAS

TVS-EC2480U-SAS-RP: 24 unități x 3.5”, format 4U montabil în rack
TVS-EC1680U-SAS-RP: 16 unități x 3.5”, format 3U montabil în rack
TVS-EC1280U-SAS-RP: 12 unități x 3.5”, format 2U montabil în rack
TVS-EC1580MU-SAS-RP: 9 unități x 3.5” & 6 unități x 2.5”, format 2U montabil în rack

Procesoare din familia Intel Xeon E3-1246 v3 quad-core 3.5 GHz, 16GB RAM DDR3 sau 8GB RAM DDR3 ECC (extensibil la 32GB); 4 x Gigabit LAN, 10GbE ready (opțional); suportă SAS 12Gbps 3.5”, hard diskuri SAS/SATA 6Gbps / SSD sau SSD 2.5” SAS/SATA, hard diskuri hot-swappable; module încorporate 256GB mSATA; sloturi de extensie 2 x PCle, 4 x USB 3.0, 4 x USB 2.0; 1 x HDMI

Unitățile de extensie RAID REXP-x20U

REXP-1620U-RP: 16 sertare, format 3U montabil în rack
REXP-1220U-RP: 12 sertare, format 2U montabil în rack
Hard diskuri SAS 12Gbps/6Gbps & SATA 6Gbps 3.5” și 2.5”, hard diskuri hot-swappable.
Noile modele QNAP NAS TVS-ECx80U-SAS-RP și unitățile de extensie REXP-x20U-RP RAID sunt disponibile prin intermediul partenerilor. Pentru mai multe informații vizitați www.qnap.com.

To Top