Stiri

QNAP participă la IoT Tech Expo Global 2017, lansând un Hackathon IoT pentru programatori

QNAP participă la IoT Tech Expo Global 2017
QNAP participă la IoT Tech Expo Global 2017

În cadrul IoT Tech Expo Global 2017, QNAP va prezenta suita software QIoT Suite Lite și viziunea companiei despre “serverul NAS – platformă cloud privată pentru IoT”. QNAP va organiza un Hackathon IoT pentru dezvoltatorii și programatorii entuziaști, ce doresc să experimenteze și să construiască aplicații IoT pentru o soluție cloud privată.

QIoT Suite Lite le permite dezvoltatorilor să trimită datele de telemetrie, generate de senzori, pe aplicațiile de gestiune a informațiilor și pe QIoT Device Gateway cu ajutorul bibliotecilor de funcții QioT SDK. QIoT Device Gateway suportă protocoale multiple, incluzând MQTT și HTTP. Datele recepționate de QIoT Suite Lite sunt procesate prin intermediul QIoT Rule Engine și monitorizate de la distanță de QIoT Dashboard. QIoT Suite Lite le oferă dezvoltatorilor o platformă ideală pentru cloudul privat IoT și suportă aplicații de gestiune a informațiilor precum Freeboard și Microsoft Power BI.

QNAP participă la IoT Tech Expo Global 2017

QNAP participă la IoT Tech Expo Global 2017

Participanților la IoT Hackathon li se vor oferi plăci Arduino Yun, ce combină într-o singură unitate funcționalitățile unui microcontroler și ale unui microprocesor. Yun este folosit, de regulă, în proiecte IoT datorită faptului că rulează Linux, dispune de o conexiune Ethernet, iar modului Wi-Fi poate fi configurat ca access point (și router) sau client.

IoT înseamnă senzori, colectarea datelor și utilizarea lor pentru îmbunătățirea vieții” a declarat Federico Musto, CEO Arduino. “Acest parteneriat este important pentru că le oferă dezvoltatorilor propriul cloud pentru a administra datele dispersate ce sunt colectate din jurul casei. Suntem încântați să participăm la Hackathon și să vedem ce pot face oamenii creativi când cuplează plăcile Arduino și serverele QNAP.

Revoluția IoT redefinește cloudul public”, a declarat Joe Fagan, Senior Director al Cloud
Initiatives din cadrul Seagate. Aceasta deschide drumul pentru o mulțime de aplicații din zona serverelor NAS Business și Consumer, apelând la noile hard disk-uri de înaltă capacitate pentru NAS. Rezistent, fiabil și scalabil, Seagate IronWolf a fost proiectat să îndeplinească cele mai provocatoare medii NAS, mereu active.

QIoT Suite Lite le permite dezvoltatorilor IoT să conceapă propriile aplicații IoT, utilizând o gamă largă de module Arduino și stocând datele generate de acestea pe QNAP NAS. QIoT Suite Lite ajută dezvoltatorii să-și pună în practică potențialul imens și creativitatea în aplicații IoT.” a declarat YT Lee, Vicepreședinte QNAP.

Evenimentul IoT Tech Expo Global 2017 va fi organizat în centrul de conferințe Olympia din Londra, în perioada 23-24 ianuarie 2017. Vizitatorii sunt așteptați la standul QNAP pentru a intra în contact cu alți dezvoltatori IoT, precum și cu profesioniștii și specialiștii din cadrul QNAP.

Participanții de la Hackathon trebuie să creeze un proiect prin utilizarea aplicațiilor de gestiune a datelor și a serverelor QNAP NAS cu software QIoT Suite Lite. Primele două locuri vor fi răsplătite prin premii motivante.

Pentru mai multe informații despre IoT Tech Expo Global 2017 și IoT Hackathon, vă rugăm să vizitați:

To Top