Stiri

QNAP prezintă serverul NAS TS-2888X pregătit pentru inteligența artificială

QNAP prezintă noul server NAS TS-2888X, o soluție all-in-one pentru AI (Inteligență Artificială), ce combină stocarea robustă și un mediu software gata de lucru, pentru a simplifica fluxurile AI cu o înaltă rentabilitate economică. Construit pe baza procesoarelor Intel Xeon W, din generația următoare, cu până la 18 nuclee și a unei arhitecturi hibride de stocare cu opt hard disk-uri și 20 de SSD-uri de înaltă performanță (inclusiv 4 U.2), TS-2888X suportă, de asemenea, instalarea a patru plăci video high-end și rulează pachetul de dezvoltare AI de la QNAP.

TS-2888X integrează tot ceea ce e necesar pentru mașinile cu inteligență artificială, ajutând organizațiile în implementarea rapidă și ușoară a aplicațiilor AI.

“Comparativ cu o stație de lucru obișnuită pentru AI, TS-2888X combină puterea de calcul cu o imensă capacitate de stocare pentru a reduce foarte mult latențele, pentru a accelera transferul de date și pentru a elimina blocajele cauzate de performanțele rețelei,” declară David Tsao, manager de produs în cadrul QNAP.“ Integrând hardware și software axate pe AI, reducem timpul și complexitatea pentru implementarea și administrarea sarcinilor AI, făcând din TS-2888X soluția ideală pentru cele mai multe organizații,” mai adaugă aceasta.

TS-2888X este construit în jurul optimizărilor AI. Dispunând de puternicul procesor Intel Xeon W cu până la 18 nuclee, 36 de fire de execuție și frecvențe de până la 4.5 GHz cu tehnologie Intel Turbo Boost, TS-2888X suportă, de asemenea, până la 512 GB RAM DDR4 ECC RDIMM pentru a furniza încărcarea rapidă a fluxurilor de lucru și viteză de procesare.

TS-2888X suportă principalele acceleratoare video de la NVIDIA, AMD și Intel, oferind opt sloturi PCIe și o sursă 80Plus Platinum de 2000W, ce permite montarea a până la patru plăci video de top, pentru o putere de calcul extraordinară. Pentru a întruni simultan cerințele pentru scalare și performanță, TS-2888X întrebuințează o arhitectură hibridă de stocare, suportând opt hard disk-uri SATA 6Gb/s de 3.5 inci, 16 SSD-uri SATA 6Gb/s de 2.5 inci și patru SSD-uri NVMe U.2 PCIe Gen3 x4 cu I/O de mare viteză pentru activarea caching-ului SSD sau a avantajelor aduse de auto-tiering pentru aplicațiile ce necesită performanță.

TS-2888X introduce un mediu software cuprinzător pentru organizații pentru a ușura instalarea și mentenanța aplicațiilor AI.

Alături de exclusivul QuAI – un pachet de dezvoltare AI pentru construcția rapidă, instruirea și optimizarea modelelor AI ce rulează pe NAS – Container Station de la QNAP activează o serie de instrumente open-source și arhitecturi (incluzând Caffe, TensorFlow, AlexNet, FaceNet și multe altele) pentru fluxurile de lucru AI disponibile pentru utilizatori.

TS-2888X dispune, de asemenea, de instrumente flexibile de backup și protecție snapshot pentru a asigura securitatea datelor, în timp ce permite recuperarea eficientă în cazul unor evenimente neplăcute. Fiind o soluție AI all-in-one, TS-2888X simplifică foarte mult implementarea AI, oferind totodată o soluție viabilă economic.

Pentru mai multe informații despre TS-2888X, inclusiv specificațiile hardware, funcțiile software și detaliile privind comenzile, vă rugăm să vizitați: https://www.qnap.com/solution/ts-2888x-early-bird/en.

To Top