Stiri

QNAP TS-251D stochează biblioteca multimedia în cel mai practic mod

QNAP TS-251D
QNAP TS-251D

QNAP a lansat server pentru stocarea în rețea, recomandat în principal utilizatorilor individuali, ce doresc să valorifice pe deplin biblioteca multimedia de acasă.

QNAP TS-251D este echipat cu procesorul Intel Celeron J4005 dual-core tactat la 2.0GHz (cu vârfuri de până la 2.7 GHz), până la 8 GB DDR4 RAM, un port LAN Gigabit și suportă unitățile de stocare SATA 6Gbps. TS-251D oferă viteze de citire/scriere ridicate și criptare Intel AES-NI 256 accelerată hardware pentru a securiza datele sensibile stocate pe NAS. TS-251D suportă, de asemenea, funcția de back-up prin snapshot, permițându-le utilizatorilor să recupereze rapid datele în eventualitatea unei ștergeri sau modificări accidentale sau a unui atac de tip ransomware.

„TS-251D oferă posibilități multiple de a extinde capacitatea NAS și integrează recunoașterea vizuală prin AI pentru utilizatorii de acasă care stochează colecții mari de fotografii,” a declarat Andrei Stincaseanu, Territory Sales Representative QNAP Systems pentru Romania și Balcani. “În plus, TS-251D oferă transcodare 4K și ieșire HDMI 4K pentru ca utilizatorii să se bucure de o experiență multimedia completă,” a adăugat Andrei Stincaseanu.

Serverul de stocare în rețea poate fi utilizat cu aplicația QuMagie pentru administrarea inteligentă a fotografiilor. Folosind AI, aceasta integrează funcția de recunoaștere vizuală pentru a grupa fotografiile similare în albume precum “Oameni”, “Lucruri” și “Locuri”. Capacitățile de transcodare și de streaming media 4K ale noului NAS îmbunătățesc experiența multimedia a utilizatorilor. TS-251D dispune și de un slot PCIe care îi extinde funcționalitățile de bază.

Funcționalitățile modelului QNAP TS-251D pot fi extinse cu ajutorul slotului PCIe. Utilizatorul poate adăuga o placă de rețea QNAP QXG 10GbE/5GbE, păstrând cablul CAT 5e existent, sau o placă QM2 opțională pentru Caching SSD și conectivitate 10GbE. Adaptorul wireless compatibil QNAP QWA-AC2600 poate ajuta la crearea unui mediu de stocare și streaming wireless în timp ce un card USB 3.1 Gen 2 (10Gbps) va permite creșterea numărului de porturi USB.

Centrul de aplicații din sistemul de operare al serverului TS-251D furnizează o gamă largă de instrumente de productivitate, incluzând: QmailAgent pentru administrarea centralizată a multiplelor conturi de email, Notes Station 3 pentru colaborare și notițe, Qfiling pentru căutarea rapidă a fișierelor. Aplicațiile de streaming, inclusiv Cinema28 și Qmedia, le permit utilizatorilor să se bucure de o experiență multimedia fluidă folosind protocoale de streaming diferite, iar Multimedia Console reunește toate aplicațiile multimedia QTS într-un singur panou. Utilizatorii pot folosi, de asemenea, telecomanda RM-IR004 de la QNAP (comercializată separat) cu aplicația QButton pentru a personaliza funcțiile butoanelor pentru o navigație ușoară.

Principalele specificații ale modelului QNAP TS-251D:

  • TS-251D-2G: Procesor Intel Celeron J4005 dual-core 2.0 GHz (vârf de până la 2.7 GHz) cu 2GB RAM (1 x 2GB)
  • TS-251D-4G: Procesor Intel Celeron J4005 dual-core 2.0 GHz (vârf de până la 2.7 GHz) cu 4GB RAM (1 x 4GB)Model turn; memorie RAM dual-channel DDR4 SODIMM (poate fi upgradată la 8GB); HDD/SSD hot-swappable 2.5/3.5-inchi SATA 6Gbps; 1 x PCIe Gen 2.0 x4; 1 x Gigabit LAN; 1 x HDMI versiunea 2.0, până la 4K UHD; 2 x USB 3.0 Type-A, 3 x USB 2.0 Type-A; buton copiere de pe USB; senzor IR
To Top