Stiri

QNAP Turbo NAS TS-x31+ cu procesor ARM Cortex-A15

QNAP Turbo NAS TS-431+

QNAP lansează noua serie TS-x31+ Turbo NAS destinată utilizatorilor privați și firmelor mici. Echipată cu procesorul dual-core ARM Cortex-A15 la 1.4 GHz, TS-x31+ este o soluție de stocare eficientă din punct de vedere energetic, oferind salvarea și partajarea datelor cu criptare accelerată hardware, Notes Station 2.0 și aplicații multimedia diverse.

„Stocarea în cloud, sigură și accesibilă, a devenit o investiție cheie în îmbunătățirea fluxului de lucru pentru utilizatorii privați și firmele mici și mijlocii”, este de părere Jason Hsu, manager de produs în cadrul QNAP. „Cu ajutorul serie TS-x31+, utilizatorii își pot construi un sistem cloud privat, eficient, asigurându-și o soluție sigură și cuprinzătoare pentru aplicațiile business.”, a adăugat Hsu.

Motorizată de un procesor dual-core ARM Cortex-A15 la 1.4GHz cu arhitectură VFPv4 pentru calcule în virgulă mobilă, 1GB memorie RAM DDR3 și suport nativ pentru unități SATA 6Gb/s, seria TS-x31+ oferă performanță multitasking remarcabilă și un transfer de până la 200MB/s. Motorul pentru criptarea hardware furnizează viteze de transfer de peste 150 MB/s pentru volumele NAS criptate cu AES-256-bit, îmbunătățind performanța sistemului și asigurând în același timp siguranța datelor sensibile. Fiind echipată cu două porturi Gigabit LAN, seria TS-x31+ suportă setări dual IP, mod de lucru port-trunking și permite utilizatorilor să seteze managementul erorilor sau agregarea conexiunilor pentru creșterea transferului de date.

Prin intermediul aplicației Notes Station 2.0, TS-x31+ oferă posibilitatea utilizatorilor să colaboreze cu prietenii și colegii și să creeze un jurnal electronic în cloud privat. Aceștia pot modifica notițele cu ajutorul unui editor în browser și pot să preia capturi de ecran printr-o extensie Google Chrome sau aplicația desktop Qsnap. Notele pot fi îmbogățite cu fișiere media stocate pe TS-x31+ și pot fi accesate în mod convenabil cu aplicația mobilă Qnotes. Notes Station 2.0 suportă importul și exportul de fișiere PDF, fluxuri RSS în timp real, capturi pentru controlul versiunii, previzualizări pentru fișierele media, criptare AES 256-bit pentru notițe și abilitatea de a salva și modifica notele Evernote.

QNAP Turbo NAS TS-431+

QNAP Turbo NAS TS-431+

Seria TS-x31+ este perfectă pentru a servi ca hub media acasă, oferind o mulțime de aplicații multimedia. Cu ajutorul suportului DLNA și AirPlay & Chromecast, seria TS-x31+ permite utilizatorilor să vizualizeze fotografiile, să asculte muzică și să vizioneze filmele HD stocate pe NAS prin intermediul televizoarelor smart conectate la rețea. Prin aplicațiile Photo Station, Music Station și Video Station, utilizatorii pot să-și centralizeze colecția digitală pentru a fi partajată facil între prieteni și colegi. Accesul de la distanță al fișierelor stocate pe TS-x31+ este extrem de ușor prin aplicațiile mobile Qphoto, Qmusic, Qvideo, Qfile și Qmanager.

Utilitarul Qsync ajută mai departe la sincronizarea fișierelor pe multiple dispozitive, copia cea mai recentă fiind stocată pe NAS. Utilizatorii pot să crească, de asemenea, funcționalitatea seriei TS-x31+ cu ajutorul aplicațiilor disponibile în QTS App Center. Magazinul oferă o mulțime de titluri dezvoltate de QNAP sau de terți, incluzând aplicații de backup și sincronizare, instrumente de productivitate, managementul conținutului, comunicații, download, divertisment și multe altele. Platforma de dezvoltare QNAP le permite partenerilor să dezvolte aplicații variate, adăugând mai multă valoare serie TS-x31+ și oferind în același timp funcționalități nelimitate utilizatorilor.

Specificații principale pentru seria TS-x31+

  • TS-231+: model turn cu două sertare
  • TS-431+: model turn cu patru sertare
  • Procesor ARM Cortex A15 dual-core la 1.4GHz, 1GB memorie RAM, unități HDD/SSD 3.5″/2.5″ SATA 6Gb/s, 3Gb/s, 3 x USB 3.0; 2 x Gigabit LAN
To Top