Stiri

Reduceri pentru plăcile de captură AVerMedia

AverMedia C281
Placa de captură AverMedia C281 poate fi achiziționată de Black Friday la numai 400 lei.

AVerMedia vine cu o reducere consistentă de preţ. Astfel, soluţiile de captură HD de gameplay sunt disponibile astăzi prin intermediul RHS Company cu o reducere de preţ de 30%. Aşadar, AVerMedia transformă Black Friday în momentul ideal pentru orice utilizator care doreşte să debuteze în captura de gameplay de PC sau consolă.

DarkCrystal HD Capture Pro (C027)

Cea mai accesibilă soluţie de captură HD 1080i cu intrare HDMI de pe piaţă poartă sigla AVerMedia şi este oferită sub denumirea DarkCrystal HD Capture Pro. Dotată cu intrări HDMI, Component, Composite şi S-Video, DarkCrystal HD Capture Pro este totodată şi o soluţie versatilă, putând satisface un număr ridicat de utilizatori din diverse domenii de activitate. Cu ocazia Black Friday, DarkCrystal HD Capture Pro are un preţ recomandat de 300 Lei.

Game Capture HD (C281)

Game Capture HD reprezintă singura soluţie de captură de pe piaţă proiectată special pentru înregistrarea gameplay-ului de pe console. Mulţumită intrării video Component cu funcţie Pass-through, dispozitivul poate realiza capturi în timp real de pe orice consolă de jocuri. Compresia hardware şi design-ul de tip stand alone elimină necesitatea unui PC. Preţul recomandat de BlackFriday este de 400 Lei.

Live Gamer HD (C985)

Live Gamer HD reprezintă la ora actuală cea mai avansată soluţie de captură de pe piaţă. Compresia hardware H.264 la rezoluţii de până la 1920×1080(30p), funcţia Pass-through şi butonul dedicat de captură transformă modelul în singura soluţie potrivită pentru realizarea de capturi şi streaming Live de gameplay pe acelaşi PC care rulează şi jocul. Preţul recomandat este de 620 Lei.

AverMedia C281

Placa de captură AverMedia C281 poate fi achiziționată de Black Friday la numai 400 lei.

To Top