Stiri

RHS reia activitate

RHS reia activitatea după o perioadă de trei săptămâni în care operaţiunile companiei au fost blocate de ANAF. Procedura de insolvenţă iniţiată la cererea companiei de distribuţie a intrat oficial în aplicare prin emiterea Certificatului de grefă, miercuri 4 aprilie. În consecinţă, toate restricţiile aplicate conturilor şi operaţiunilor financiare ale RHS au fost ridicate, compania reluându-şi în totalitate funcţiile în industria distribuţiei de componente, accesorii şi sisteme IT.

A fost un moment dificil nu doar pentru noi, ci pentru întreaga piaţă de IT care ar fi putut fi puternic destabilizată de întreruperea fluxului de distribuţie, însă am reuşit să găsim în timp util cea mai bună soluţie pentru reluarea activităţii. Mă refer la procesul de insolvenţă, care, în cazul nostru are doar conotaţii pozitive pentru că ne-a oferit singura cale de a ne reactiva conturile şi, implicit, de a ne relua toate activităţile”, a declarat Dragoş Popescu, directorul general al RHS Company.

ANAF a demarat luna trecută o ampla campanie împotriva evazioniștilor ce fură statul român prin neplata taxelor legale. Printre companiile acuzate s-au numărat firme de distribuție precum RHS și SCOP.

To Top