Stiri

Cum a fost la ROG Spring Challenge 2020

ROG Spring Challenge 2020
ROG Spring Challenge 2020

Republic of Gamers a organizat în perioada 13-15 martie 2020, la Hotel Wolf 2 din stațiunea Bran primul eveniment de gaming al acestui an. ROG Spring Challenge 2020 s-a bucurat de prezența unor Youtuberi și jurnaliști de tehnologie, numărul lor fiind limitat în contextul debutului epidemiei Covid-19 și a măsurilor de prevenție. Chiar și în aceste condiții, cei prezenți s-au bucurat de un LAN party pe cinste.

Sistemele desktop de gaming ROG G20 au fost disponibile pentru sesiunile de antrenament și pentru meciurile de FIFA 2020 și Call of Duty Black Ops 4.

Competițiile de la ROG Spring Challenge 2020 au constat în meciuri de Street Fighter V, FIFA 2020 și Mortal Kombat 11 desfășurate în sistem piramidal. Pe lângă aceste jocuri, au mai avut loc meciuri de Call of Duty Black Ops 4, un joc cu o grafică superbă ce te transpune în lumea trupelor speciale. Jucătorii cu cel mai bun punctaj în fiecare joc au fost premiați cu produse promoționale și laptopuri de gaming.

Republic of Gamers a expus cu prilejul acestui eveniment și o serie de laptopuri de gaming cum ar fi ROG Strix SCAR G531 (vezi review) și ROG Zephyrus S GX502 (vezi o prezentare video), precum și noul ROG Zephyrus G14, un portabil spectaculos cu noua serie de procesoare mobile de la AMD, prezentat în avanpremieră.

Laptopul de gaming ROG Zephyrus G14

Modelul expus, împreună cu o mulțime de materiale grafice ample, are o prezență și un design care îți trezește dorința interioară de a-l avea. Zephyrus G14 este un portabil ce are la bază un procesor AMD Ryzen 4000, construit pe revoluționara arhitectură “Zen 2”, combinată cu procesul industrial de top pe 7nm.

Laptopul vine cu placa video NVIDIA GeForce RTX 2060, completată de ROG Boost cu frecvențe de până la 1298 MHz la 65 W. Acest accelerator video este bazat pe cea mai recentă arhitectură NVIDIA Turing, care pune laolaltă nuclee dedicate pentru redarea umbrelor programabile, trasarea razelor în timp real și inteligență artificială. Utilizatorii pot selecta un panou Full HD mai rapid ce ajunge la 120Hz sau pot opta pentru o rezoluție WQHD mai înaltă.

To Top