Jocuri

Romania Dreamhack

Dreamhack este cel mai mare festival digital din lume, destinat pasionatilor de jocuri pe computer, atat amatori cat si profesionisti, avand la baza conceptul de “lan party”. Acesta presupune ca fiecare participant isi aduce calculatorul personal, se conecteaza la reteaua pusa la dispozitie si ia parte la competitiile anuntate de organizatori sau cele stabilite ad-hoc.

Dreamhack 2009

Gamerii amatori pot participa achitand o taxade inscriere, iar cei profesionisti pot lua parte castigand unul din turneele decalificare organizate de Dreamhack sau printr-o invitatie din partea organizatorilor. Dreamhack are loc de doua ori pe an, in Suedia, si detine, din 2007, recordul mondial de prezenta la un festival de acest gen: 10.455 computere conectate si11.060 participanti fiind inregistrati la Dreamhack Winter 2007. In 2009, Dreamhack Suedia a lansat un turneu european avand ca obiectiv extinderea si atragerea de noi participani. Alaturi de Serbia, Danemarca, Franta,Finlanda, China, Malaysia si Norvegia, Romania a intrat in acest tur european, lansand calificarile regionale pentru Dreamhack Winter 2009. La aceste calificari pot lua parte echipe de jucatori de Counter-Strike 1.6 si Warcraft DotA din Romania, Bulgaria, Ucraina, Ungaria, Moldova, Polonia, Republica Ceha si Slovacia. Pentru fiecare joc sunt disponibile 64 de locuri, fiind necesara achitareaunei taxe de participare, in valoare de 50 EURO.

Turneul de calificare va avea doua parti: online si offline. Prima parte se va desfasura in perioada 1-23 septembrie 2009, primele patru echipe din cele doua competitii (Counter-Strike 1.6 si Warcraft DotA) urmand sa se intalneasca intr-o finala offline, in luna octombrie. Cele doua castigatoare vor fi automat calificate pentru Dreamhack Winter 2009, organizatorii suportand cheltuielile de transport si cazare.

Echipele care doresc sa participe se pot inscrie in turneul de calificare DreamhackRomania pana pe 31 august 2009, prin intermediul paginii de internet:
www.esl.eu/ro/dreamhack.

Dreamhack Winter 2009 va avea loc intre 23-26 noiembrie 2009, la Jonkoping, Suedia. Sunt asteptati peste 15.000 de participanti din toata lumea.

Interesant Interesant: Dreamhack este cel mai mare festival digital din lume si detine recordul pentru celmai mare LAN party din lume, conform Guiness Book of Records. In 2008, Dreamhack a atras peste 70.000 de vizitatori unici prin intermediul actiunilor sale dintarile nordice.

Stiai caStiai ca … la toate festivalurileorganizate de Dreamhack este interzis consumul de alcool si droguri, fiind acceptati participanti de toate varstele?

To Top