Stiri

Routerul D-Link DIR-826L creează un cloud personal

DIR-826L

D-Link lansează un nou router Wireless N dual-band. Routerul Gigabit pentru Cloud DIR-826L transmite wireless cu viteză de până la 600 Mbps. Poate funcționa și se poate efectua management prin intermediul Platformei mydlink Cloud dar și cu ajutorul Serviciilor mydlink Cloud.

Principala caracteristică a routerului pentru Cloud DIR-826L este portul USB pentru dispozitive de storage. De pe un hard drive extern sau de pe un stick USB, întreaga familie sau toți colegii de birou pot avea acces la fișiere, muzică sau materiale video.

Securitatea este esențială și aici, astfel că aplicația D-Link SharePort creează un cloud personal care include toate dispozitivele, indiferent unde se află acestea. În acest mod, fiecare membru al familiei are permanent acces la rețea și acces 3G către orice dispozitiv de stocare atașat routerului. Astfel, ceea ce este privat rămâne privat, drepturile de acces ale fiecărui utilizator pot fi configurate încât să puteți controla cine are acces la dispozitivul de stocare.
Numeroasele funcțiuni ale DIR-826L sunt puse în valoare de tehnologiile inovative pentru standardele 802.11a/b/g/n, care pot fi utilizate simultan pe frecvențele de 2,4 GHz și 5 GHz, realizând viteze de până la 600 Mbps.

Routerul Wireless N Gigabit pentru Cloud DIR-826L estedisponibil în România și poate fi comandat la distribuitorii D-Link: Asesoft Distribution, ElkoTech România, Lasting System și SCOP Computers. Prețul recomandat de vânzare este 460 RON + TVA.

DIR-826L

To Top