Stiri

Ruleta cu Video Chat

Un site pus pe picioare acum 3 luni de catre un rus de 17 ani, Andrey Ternovskiy, a cucerit Internetul. Este vorba de Chatroulette .

Asa cum spune numele (Chat-roulette) este o ruleta de video chat. Pagina site-ul este foarte simpla: 2 ferestre de video chat si una de chat scris.

chatroulette

Atunci cand apesi pe butonul „play” camera web se activeaza si Chatroulette iti cauta automat un partener de chat. Ideea care diferentiaza acest tip de video chat de altele este ca nu poti sa faci o selectie a partenerilor de chat. Totul este pur aleator. Nu poti sa stii dinainte daca urmatorul tau partener de chat o sa fie o femeie frumoasa, un gras care mananca o pizza unsuroasa, sau o fetita de 10 ani. Din fericire poti sa apesi rapid pe „next” si sa treci la urmatorul partener. O adevarata aventura!

Deoarece nu stii ce iti poate rezerva urmatoarea apasare pe buton, ar fi bine ca accesul minorilor sa nu fie atat de liber pe cat este in prezent, dar trebuie sa ne obisnuim ca Internetul este precum o jungla…

Uneori site-ul Chatroulette nu merge pentru cateva minute (sau chiar ore), iar lumea intra in panica strigand „chatroulette doesn’t work”! Atat de mult a intrat acest site de video chat aleator in obiceiul unora.

Sondaj: Cum vi se pare aceasta idee de video chat aleator.

[poll id=”9″]

To Top