Stiri

Samsung 360 Round transmite live filme 3D în realitate virtuală

Samsung 360 Round
Samsung 360 Round

Samsung lansează 360 Round, o nouă cameră pentru crearea şi transmiterea de conţinut 3D de înaltă calitate, dedicată specialiştilor şi entuziaştilor care îşi doresc o experienţă superioară în realitatea virtuală. Anunţată la Conferinţa Dezvoltatorilor Samsung (SDC 2017), Samsung 360 Round utilizează 17 obiective – opt perechi stereo, poziţionate orizontal şi un obiectiv poziţionat vertical – pentru a transmite live conţinut video şi audio 3D, în format 4K, şi a crea imagini 3D în profunzime.

Camera Samsung 360 Round are un design rezistent şi compact, beneficiază de certificare IP65 care asigură rezistenţa la apă şi praf, putând fi folosită în orice condiţii meteo. În plus, întrucât nu dispune de ventilator, camera este foarte ușoară și nu are dezavantajul zgomotului de fundal. Dispozitivul beneficiază de funcții suplimentare, precum soluţii software de editare şi concatenare a imaginilor, dar şi de stocare externă expandabilă, asigurând o filmare de lungă durată pentru orice fel de proiect.

Samsung 360 Round

Samsung 360 Round

Extinderea platformelor cu conţinut 360, precum Samsung VR, Facebook şi YouTube, dar şi răspândirea videoclipurilor 360 în media au sporit nevoia pentru videoclipuri 360 de înaltă calitate în randul profesioniştilor şi entuziaştilor de realitate virtuală. 360 Round este primul dispozitiv care îndeplineşte aceste nevoi, reușind să ofere imagine de înaltă calitate la 360 grade, cu profunzime 3D avansată, la un preţ rezonabil, comparabil cu alte camere 360 profesionionale.

360 Round oferă imagini 3D de calitate înaltă cu o cameră video 4K, mulţumită celor 17 obiective împerecheate care permit o vizualizare panoramică 360 de grade, pentru o experienţă 3D completă. În plus, 360 Round permite o transmisiune live cu latenţă aproape inexistentă şi un proces de difuzare mai uşor ca niciodată, datorită soluţiilor software de gestionare a conţinutului prevăzute de Samsung.

Samsung 360 Round va fi disponibilă începând cu luna octombrie în Statele Unite, urmând ca apoi să fie distribuită și pe celelalte pieţe.

To Top